Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν σήμερα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν – Χωρίς φόβο, διεκδικούν το δίκιο τους

16 Ιουλ. 2024, 17:34

Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν σήμερα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν – Χωρίς φόβο, διεκδικούν το δίκιο τους

Τρία ζώδια, που δεν αντέχουν άλλο την πίεση που δέχονται, βρίσκουν τη δύναμη κατά τη διάρκεια της αντίθεσης Σελήνης-Άρη για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις και να διεκδικήσουν τον σεβασμό που τους αξίζει. Θα πάρουν την απόφαση να μιλήσουν και θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα.

Τα ζώδια αυτά αισθάνονται δυνατά και έτοιμα να διεκδικήσουν το δίκιο τους. Αναγνωρίζουν την αξία τους και απαιτούν σεβασμό από τους άλλους. Χωρίς φόβο πλέον, θα εκφράσουν ανοιχτά τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.

Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν από σήμερα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν

  • Ταύρος
  • Τοξότης
  • Αιγόκερως

Ταύρος

Η αντίθεση Σελήνης και Άρη φέρνει νέα προοπτική στη ζωή σου. Εκεί που νόμιζες πως δεν καταλάβαινες γιατί συνέβησαν κάποια πράγματα, ξαφνικά στις 16 Ιουλίου όλα γίνονται ξεκάθαρα και γεμίζεις ενέργεια για να τα αντιμετωπίσεις. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

Υπάρχουν προκλήσεις στη ζωή σου που έχεις αφήσει να συμβούν και μετά από κάποιο καιρό δεν έκανες πολλά για να τις αλλάξεις. Απλά μπήκες σε μια νοοτροπία ότι, εντάξει δεν πειράζει, αυτό είναι το κάρμα σου και πρέπει να το ζήσεις. Στη συνέχεια, η αντίθεση Σελήνης και Άρη έρχεται, σε ταρακουνάει λίγο και σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι η ζωή έχει περισσότερα να προσφέρει από τις προκλήσεις που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις.

Έτσι, απορρίπτεις αυτές τις προκλήσεις. Πήρες όσα χρειάζεσαι από αυτές και τώρα είναι ώρα να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου και να τη ζήσεις με τους δικούς σου όρους. Δεν θες να είσαι αυτός που γκρινιάζει για τη ζωή του, αλλά αυτός που λάμπει σαν διαμάντι. Έτσι, αξιοποιείς την αντίθεση Σελήνης και Άρη και εντυπωσιάζεις.

Τοξότης

Η μόνη πρόκληση στις 16 Ιουλίου είναι να επιλέξεις αν θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου ή θα δεχτείς μια μίζερη μοίρα που θα σου έχει δημιουργήσει πολλά παράπονα. Η επιλογή είναι ξεκάθαρη: να μιλήσεις ή να υποταχθείς. Με τη διέλευση της Σελήνης αντίθετης στον Άρη να επηρεάζει έντονα το ζώδιό σου, υπάρχει μόνο μία επιλογή: θα πεις στον άλλον τη γνώμη σου.

Δεν είσαι πια αυτός που ήσουν και πιστεύεις ότι πρέπει να σεβαστούν όλα όσα έχεις κάνει μέχρι στιγμής στη ζωή σου. Στο παρελθόν, οι άνθρωποι εκμεταλλεύτηκαν την καλή σου διάθεση και ενώ συμφωνούσες με όλα όσα πρότειναν, ήξερες ότι ήσουν καλύτερος και άξιζες περισσότερα από αυτά που ήταν διατεθειμένοι να σου δώσουν.

Έτσι, η πρόκληση που αντιμετωπίζεις είναι να διεκδικήσεις τον αυτοσεβασμό σου και να μην υποχωρήσεις ή να φοβηθείς την απόρριψη από τον άλλον αν δεν κάνεις αυτό που σου λέει. Αυτό που σου προσφέρει η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη, είναι η ικανότητα να απομακρυνθείς και αυτό είναι πολύτιμο. Αν χρειαστεί να φύγεις, τότε αντίο.

Αιγόκερως

Για να ξεπεράσεις μια συγκεκριμένη πρόκληση στη ζωή σου, ξέρεις ότι είτε θα το κάνεις με δύναμη είτε με χάρη. Επειδή επηρεάζεσαι από τη Σελήνη που είναι σε αντίθεση με τον Άρη την Τρίτη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεις μια ισορροπία στον τρόπο που θα προσεγγίσεις και θα ξεπεράσεις αυτή τη συγκεκριμένη πρόκληση.

Υπάρχει κάποιος στη ζωή σου που αγαπάς, αλλά είναι και ενοχλητικός και πρέπει να του πεις ότι δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι. Σε εκνευρίζει, το ξέρει και εσύ δεν το βρίσκεις πια χαριτωμένο. Αγαπάς ακόμα αυτό το άτομο και δεν θες να δημιουργήσεις κακή ατμόσφαιρα, αλλά πρέπει να του πεις ότι έχεις τα όριά σου.

Αυτή είναι μια μεγάλη πρόκληση για σένα, καθώς φέρνει την ιδέα της αντιπαράθεσης και των τρόπων. Μπορείς να το κάνεις χωρίς να προκαλέσεις πόλεμο μεταξύ σου και αυτού του ατόμου; Φυσικά μπορείς. Επικοινώνησε με καλοσύνη και συγκέντρωση και μην αφήσεις τη ψυχραιμία σου να παρέμβει. Κάνε αυτό και όλα θα πάνε καλά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις.

Πηγή: .enikos.gr