Οι δυσκολίες τελειώνουν για 3 ζώδια από σήμερα, 15 Ιουλίου

15 Ιουλ. 2024, 17:13

Οι δυσκολίες τελειώνουν για 3 ζώδια από σήμερα, 15 Ιουλίου

Στις 15 Ιουλίου 2024, η Σελήνη βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης στον Σκορπιό. Αν είμαστε αρκετά παρατηρητικοί, θα δούμε ότι κάτι ενδιαφέρον συμβαίνει στον κοσμικό ουρανό. Καθώς αυτή η Σελήνη αποκτά δύναμη, άλλα τρία ζώδια βιώνουν μια αναγέννηση, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι οι δυσκολίες φτάνουν στο τέλος τους.

Είναι ευχάριστο να σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο, οπότε γιατί να μην το κάνουμε; Η ενέργεια του Σκορπιού είναι δυνατή και γεμάτη αφοσίωση. Αν αφιερωθούμε στην ιδέα ότι είμαστε σε έναν δρόμο θεραπείας προς την ηρεμία του μυαλού, τότε ποιος θα διαφωνήσει ότι αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για την ψυχική μας υγεία;

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα τρία αυτά ζώδια είναι σίγουρα ψυχικές, γι’ αυτό και η διέλευση του Σκορπιού έρχεται να μας σώσει αυτή τη Δευτέρα. Μπορεί να ανακαλύψουμε ότι ό,τι κι αν μας προκαλούσε πόνο φαίνεται σχεδόν ασήμαντο τώρα. Μπορούμε να αξιολογήσουμε την αξία αυτής της δυσκολίας και με τη δύναμη της σεληνιακής ενέργειας του Σκορπιού, θα δούμε ότι αυτός ο πόνος έχει πολύ μικρή αξία.

Οι μακροχρόνιες δυσκολίες θα αποτελέσουν παρελθόν για 3 ζώδια στις 15 Ιουλίου 2024. Οι κακές στιγμές τελειώνουν επιτέλους.

Οι δυσκολίες τελειώνουν για 3 ζώδια από σήμερα

  • Κριός
  • Δίδυμοι
  • Σκορπιός

Κριός

Αυτό που έχεις παρατηρήσει στον εαυτό σου, Κριέ, είναι ότι ο πόνος και οι δυσκολίες που κουβαλάς δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία για σένα όσο παλιά. Τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024, μπορεί να αναρωτηθείς αν ίσως είναι καιρός να απελευθερωθείς. Νιώθεις ότι δεν είσαι τόσο δεμένος με τις δυσκολίες όσο κάποτε και με τη σεληνιακή ενέργεια του Σκορπιού πάνω σου, πιθανότατα έχεις δίκιο.

Αυτό που θα δεις να συμβαίνει είναι ότι κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης του Σκορπιού, δεν είσαι τόσο πρόθυμος να κάνεις τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Αυτό σου επιτρέπει να δεις ότι μεγάλο μέρος των δυσκολιών που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου είναι άσκοπο σε αυτό το σημείο. Έχεις προχωρήσει συναισθηματικά, οπότε γιατί να κολλάς σε μια παλιά ιδέα;

Όλα αυτά καταρρέουν τη Δευτέρα καθώς συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι πλέον μέρος του “πράγματος” με το οποίο πίστευες ότι ήσουν δεμένος. Αυτή είναι η ελευθερία σου να σε καλεί, Κριέ, και θα τρέξεις προς αυτήν μόλις την αναγνωρίσεις ως αυθεντική… που είναι. Οι δυσκολίες εξαφανίζονται στις 15 Ιουλίου 2024.

Δίδυμοι

Υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο νιώθεις ότι οι δυσκολίες σου τελείωσαν επιτέλους. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού οφείλεται στο γεγονός ότι έχεις συνειδητοποιήσει ότι δεν χρειάζεσαι αυτές τις δυσκολίες για να είσαι «εσύ». Έχεις ταυτιστεί τόσο πολύ με τον πόνο που έχεις αντέξει, που πείστηκες ότι αυτό ήταν το μόνο που είχες. Ωστόσο, η ενέργεια του Σκορπιού σου δείχνει ότι αυτό δεν είναι «όλο».

Η Δευτέρα, 15 Ιουλίου, σηματοδοτεί μια νέα εποχή αγάπης του εαυτού σου και θεραπείας για σένα, Δίδυμε. Θα δεχτείς εύκολα την ιδέα ότι είναι «εντάξει» να προχωρήσεις και να μην δεσμεύεσαι με τις δυσκολίες σου. Δεν κάνεις καμία χάρη στον εαυτό σου, πιστεύοντας ότι έχεις μια επιβαρυμένη ζωή. Έτσι, απελευθερώνεσαι με τη σεληνιακή δύναμη, αυτής της διέλευσης του Σκορπιού.

Δεν υπάρχει επιστροφή τώρα και το ξέρεις. Είναι τρομακτικό να ξέρεις ότι δεν θα επιστρέψεις στη αρνητικότητα που έχεις συνηθίσει; Ναι, Δίδυμε, αλλά είσαι τόσο αποφασισμένος να νιώσεις καλύτερα και να απολαμβάνεις τη ζωή που η σκέψη να το κάνεις πραγματικότητα σου δίνει φτερά. Τώρα είναι η στιγμή να πετάξεις. Όλα θα πάνε καλά.

Σκορπιός

Τη Δευτέρα, υπάρχει μια ξεκάθαρη στιγμή κατανόησης για σένα, Σκορπιέ, καθώς το ζώδιό σου βιώνει μια αναβάθμιση όσον αφορά την προσωπική δύναμη και τη θεραπεία. Έχεις αντιμετωπίσει δυσκολίες για πολύ καιρό τώρα και έχεις αρχίσει να βλέπεις ότι δεν έχουν την ίδια δύναμη πάνω σου όπως παλιά.

Αυτή είναι η αρχή μιας νέας μετάβασης για σένα, Σκορπιέ, καθώς αυτή η σεληνιακή ενέργεια στο ζώδιό σου σε βοηθά να αρπάξεις τη δύναμη που σου ανήκει και να μην την αφήσεις. Έχεις «εκτίσει την ποινή σου» και τώρα είναι η ώρα να παραμερίσεις τις δυσκολίες και να τις βάλεις στα βιβλία της ιστορίας. Έκανες ό,τι μπορούσες και τώρα είναι ώρα να προχωρήσεις.

Και θα το κάνεις, μάλιστα με χάρη και ταπεινότητα. Έμαθες δύσκολα μαθήματα και σχεδιάζεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτά που έμαθες. Δεν υπάρχει επιστροφή στις παλιές συνήθειες. Έχεις «αποφοιτήσει» από τις δυσκολίες και από τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024, μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου «σε διακοπές».

Πηγή: enikos.gr