Αφροδίτη στον Αιγόκερω – Ποια 4 ζώδια θα ευνοηθούν;

09 Δεκ. 2022, 12:26

Αφροδίτη στον Αιγόκερω – Ποια 4 ζώδια θα ευνοηθούν;

Η Αφροδίτη από τις 10/12/2022 θα εισέλθει στο γήινο και αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 03/01/2023.
 
Αυτή η θέση της Αφροδίτης θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια της γης, δηλαδή Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. Εξίσου βοηθητική θα είναι για τα ζώδια του νερού, δηλαδή Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε κάποιο από αυτά τα ζώδια.

Προσγείωση στην πραγματικότητα

Το προηγούμενο διάστημα η Αφροδίτη βρισκόταν στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη και η αισθηματική μας ζωή μας προσέφερε ενθουσιασμό και περιπετειώδεις στιγμές. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη ήμασταν ευδιάθετοι, ανέμελοι, αντιμετωπίσαμε τις σχέσεις με αισιοδοξία και θετική διάθεση και πήραμε ρίσκα χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειες. Τώρα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω το κλίμα θα αλλάξει και θα προσγειωθούμε απότομα στην πραγματικότητα.

Ο Αιγόκερως συμβολίζει τα όρια, τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και μας υπενθυμίζει τα «πρέπει» και τους κανόνες. Φυσικά, όλο αυτό έρχεται σε κόντρα με τη φύση της Αφροδίτης, αφού είναι ο πλανήτης που αγαπά την καλοπέραση και τον έρωτα και θέλει να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής χωρίς ενοχές και περιορισμούς. Τώρα μας απασχολεί ιδιαίτερα η εντύπωση που αφήνουμε στους άλλους και θα φερθούμε με σοβαρότητα, ωριμότητα και συνέπεια απέναντι σε ερωτικούς συντρόφους και συνεργάτες. Ο αυθορμητισμός τώρα πάει περίπατο και η ανάλαφρη διάθεση θα δώσει τη θέση της στην ψυχρή λογική.

Αν με αγαπάς, απόδειξε το

Ο Αιγόκερως είναι ένα από τα πιο εσωστρεφή και συντηρητικά ζώδια. Αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε πιο επιφυλακτικοί και διστακτικοί απέναντι σε νέες γνωριμίες και δεν θα αφεθούμε εύκολα στα συναισθήματα μας. Αντιθέτως, θα αναζητήσουμε χειροπιαστές αποδείξεις για να πειστούμε για το ενδιαφέρον και την αγάπη των άλλων. Δεν θα παρασυρθούμε από φαντασιώσεις και δεν θα κάνουμε επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί αργότερα να μετανιώσουμε. Αυτό δε σημαίνει ότι ξαφνικά δεν έχουμε συναισθήματα, όμως διστάζουμε να προβάλλουμε τις ευαισθησίες και την ευάλωτη πλευρά μας γιατί φοβόμαστε την απόρριψη.

Αυτός είναι και ο λόγος που θα προτιμήσουμε να παραμείνουμε σε γνώριμες και δοκιμασμένες καταστάσεις και θα αποφύγουμε τα ρίσκα. Μπορεί λοιπόν μέσα στο επόμενο διάστημα να είμαστε πιο αμυντικοί και συνεσταλμένοι στην έκφραση των επιθυμιών και των συναισθημάτων μας, όμως από την άλλη πλευρά θα μπορέσουμε να δούμε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο αντικειμενικό πρίσμα. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μας ενδιαφέρει περισσότερο η ουσία των σχέσεων μας και αδιαφορούμε για τις υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης ή για μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δεν έχουν καμία λογική βάση.

Αν επιλέξουμε να δεσμευτούμε με κάποιον, θα δεσμευτούμε ουσιαστικά και θα αδιαφορήσουμε για εφήμερες σχέσεις της μιας βραδιάς. Δεν θα δώσουμε λοιπόν ευκαιρίες σε άτομα που μας δίνουν μπερδεμένα μηνύματα και δεν είναι ξεκάθαρα απέναντι μας. Θα καταφέρουμε επιτέλους να βάλουμε τα όρια μας μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας και δεν θα επιτρέψουμε στους άλλους να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες μας.

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που τα παίρνει όλα πολύ σοβαρά και τις περισσότερες φορές θα προτιμήσει τη μοναξιά του από το να βρεθεί σε ένα περιβάλλον που αισθάνεται άβολα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στις ανασφάλεια και τις αρνητικές σκέψεις να σας κατακλύσουν μέσα στο επόμενο διάστημα, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα και να απομακρύνετε άτομα από κοντά σας. Περιορίστε την επικριτική σας διάθεση και προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικά αυστηροί και σκληροί με τους άλλους.

Στοχοπροσήλωση, συνέπεια και φιλοδοξίες

Στον επαγγελματικό τομέα, η Αφροδίτη θα μας χαρίσει επιμονή, ανθεκτικότητα και προσήλωση στον στόχο. Θα έχουμε ανεπτυγμένη την αίσθηση του καθήκοντος και θα είμαστε τυπικοί και συνεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις μας που μας αναθέτουν. Δεν θα τα παρατήσουμε εύκολα, ακόμα κι αν έρθουμε αντιμέτωποι με σημαντικές δυσκολίες και εμπόδια.

Οι σχέσεις με τους ανωτέρους θα ευνοηθούν ιδιαίτερα και θα μπορέσουμε να αναδείξουμε τις οργανωτικές μας ικανότητες και την αποτελεσματικότητα μας. Στο οικονομικό κομμάτι θα είμαστε πιο λογικοί και δεν θα σπαταλάμε τα χρήματα μας αλόγιστα. Οι αγορές που θα κάνουμε θα είναι χρήσιμες και θα μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε τις οφειλές μας και να κάνουμε ένα πιο σωστό προϋπολογισμό.

Ας δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, αλλά και με ποιο τρόπο

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται για το επόμενο διάστημα στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου και θα σας χαρίσει αισιοδοξία, κέφι και θετική διάθεση. Θα νιώσετε έτοιμοι να κατακτήσετε τους στόχους σας σε κάθε επίπεδο και δεν θα αφήσετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας. Είστε ένα γήινο, σταθερό και προσγειωμένο ζώδιο και δύσκολα κάνετε τολμηρές κινήσεις εάν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Με την Αφροδίτη όμως σε αυτή τη θέση τα ρίσκα ευνοούνται, επομένως μην το σκέφτεστε πολύ και κάντε το βήμα που διστάζετε. Το επόμενο διάστημα θα είναι εξαιρετικά βοηθητικό για σπουδές, ταξίδια και οποιαδήποτε επαφή μπορεί να έχετε με το εξωτερικό. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας, να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας εκτός συνόρων και να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

Στο αισθηματικό κομμάτι, μπορεί να μπει τώρα στη ζωή σας ένα πρόσωπο το οποίο θα έχει τον ρόλο του μέντορα για εσάς και θα σας διδάξει καινούρια πράγματα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε τον έρωτα σε ένα ταξίδι ή να κάνετε σχέση με ένα άτομο από το εξωτερικό. Το σημαντικότερο είναι να είστε ανοιχτοί σε καινούρια μονοπάτια που ανοίγονται μπροστά σας και να αναζητήσετε τρόπους για να βγείτε επιτέλους από τη ρουτίνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητοί Καρκίνοι, θα είστε από τους πιο ευνοημένους του επόμενου διαστήματος, αφού η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στον τομέα που συμβολίζει για εσάς τις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται μια από αυτές να καταλήξει σε μια όμορφη σχέση. Αν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι, η Αφροδίτη θα εξομαλύνει το κλίμα και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Θα μπορέσετε λοιπόν να επιλύσετε ανώδυνα τις διαφωνίες σας χωρίς να χρειαστεί να έρθετε σε σύγκρουση ή να υψώσετε τους τόνους. Είναι επίσης ιδανικό διάστημα για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, να συγκατοικήσετε, ή απλώς για να κάνετε το επόμενο βήμα και να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με κάποιον/α. Η Αφροδίτη θα επαναφέρει την ηρεμία, την ισότητα και την ισορροπία μέσα στη σχέση σας αφού θα είστε πρόθυμοι να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Εάν λοιπόν μέσα στο προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή είχατε ανταλλάξει σκληρές κουβέντες, τώρα είναι η ώρα να συμφιλιωθείτε. Σε επαγγελματικό επίπεδο, μια νέα συνεργασία ή συμφωνία που θα κάνετε τώρα θα είναι ιδιαίτερα επικερδής για εσάς. Μπορεί να γνωρίσετε πρόσωπα με τα οποία θα συνεργαστείτε πολύ αρμονικά και με κάποιο τρόπο θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τις ικανότητες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και εγκαινιάζει μια άκρως ερωτική, εξωστρεφή και δημιουργική περίοδο για εσάς. Αν είστε αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να βγείτε έξω και να γοητεύσετε τους γύρω σας. Θα νιώσετε την επιθυμία να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και θα μπορέσετε εύκολα να κατακτήσετε εκείνον/η που σας έλκει. Αν και γενικά είστε άτομα χαμηλών τόνων και δεν σας αρέσει να είστε στο επίκεντρο, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να λάμψετε και να ξεχωρίσετε.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση σας και δεν θα διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή η θέση θα σας δώσει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με το ταίρι σας και να ζήσετε έντονες και παθιασμένες στιγμές όπως στις πρώτες ημέρες της γνωριμίας σας. Αν έχετε παιδιά, οι σχέσεις θα εξομαλυνθούν και θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους.

Εκτός όμως από το κομμάτι του έρωτα και των σχέσεων, η Αφροδίτη αυτή θα ευνοήσει ιδιαίτερα και επαγγελματικά σας σχέδια. Αυτό το διάστημα θα είστε πολύ δημιουργικοί και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να δημιουργήσετε κάτι το οποίο θα φέρει την υπογραφή σας. Επιπλέον, θα λάβετε επιτέλους αναγνώριση για τους κόπους και τις προσπάθειες σας, γεγονός που θα σας χαροποιήσει και θα σας δώσει το κίνητρο να συνεχίσετε αυτό που κάνετε με περισσότερη θέρμη και ενθουσιασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε από τους πιο ευνοημένους αυτών των ημερών, αφού η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει ομορφιά, χάρη και γοητεία. Ο πλανήτης του έρωτα θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις σχέσεις σας, αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και να συμφιλιωθείτε με άτομα που είχαν αποστασιοποιηθεί.

Αυτές τις ημέρες θα επιλύσετε τις διαφωνίες σας με τους άλλους με όπλα σας τη λογική, την ψυχραιμία και τη διπλωματία. Θα συνειδητοποιήσετε ότι οι εντάσεις και οι τσακωμοί δεν οδηγούν πουθενά και γι’ αυτό θα κάνετε ένα βήμα πίσω και θα δείτε τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά και ξεκάθαρα. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αρμονίας και της ισότητας και μας μαθαίνει να μοιραζόμαστε. Προτιμήστε λοιπόν να εστιάσετε σε όσα σας ενώνουν με τους άλλους και αφήστε στην άκρη τον εγωισμό σας.

Αν είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ερωτευτείτε. Εκπέμπετε γοητεία και αυτοπεποίθηση και θα μπορέσετε εύκολα να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, επομένως είναι η ιδανική στιγμή για να τον/ην προσεγγίσετε.

Η Αφροδίτη θα σας ευνοήσει εξίσου στο οικονομικό και στο επαγγελματικό κομμάτι, αφού μπορεί να ξεκινήσει τώρα μια νέα συνεργασία που θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για εσάς.

Πηγή: asibiliou.gr