Τα ζώδια σήμερα 9 Δεκεμβρίου: Παρθένοι, έχετε την ευκαιρία να λάμψετε και να εξελιχθείτε

09 Δεκ. 2022, 12:11

Τα ζώδια σήμερα 9 Δεκεμβρίου: Παρθένοι, έχετε την ευκαιρία να λάμψετε και να εξελιχθείτε

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, είναι μία όψη που δεν αποκλείεται να κάνει παραπλανητική τη διαίσθηση, η συναισθηματική δίνη ενδεχομένως να οδηγήσει σε λάθη που θα έχουν επίπτωση στην περαιτέρω εξέλιξη. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών.

 Προσοχή στις σπατάλες και στις επιπόλαιες αγορές ή επενδύσεις, στις περιπτώσεις που μπουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά καλό θα είναι να δοθεί βάση στη συμβουλή ενός αρμόδιου επαγγελματία. Ελλοχεύει κίνδυνος για οικονομικές επιπολαιότητες, για βιαστικές αποφάσεις και για παρορμητικές ενέργειες. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις υπερβολές, στις ωραιοποιήσεις και στην υπεραισιοδοξία. Τα συμπεράσματα και τα συναισθήματα θα πρέπει να βασίζονται στις αποδείξεις και όχι στις φαινομενικές ενδείξεις.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Καρκίνο, ανάγκη θα εκδηλωθεί για κατοχύρωση, εξασφάλιση, ισορροπία. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα φρένο θα μπει στις παρορμητικές διεκδικήσεις, ίσως να υπάρξει διστακτικότητα στο θέμα των νέων πρωτοβουλιών. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να επανεξετάσουν τα επίμαχα ζητήματα. Για τους χωρισμένους ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανένωση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναντήσεις ουσιαστικές που θα έχουν τη δυνατότητα να καταλήξουν σε επανασύνδεση.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη τον Ερμή και τετράγωνο με τον Δία, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και τελεσίδικες δηλώσεις. Απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην ισορροπία των σχέσεων.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται και νιώθεις ότι μπορείς να απολαύσεις κάθε στιγμή με όποια παρέα και αν βρεθείς. Η δημιουργικότητα είναι αυτό που σε ικανοποιεί και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με ταλέντα που σου γεμίζουν το χρόνο ευχάριστα και ενισχύουν σημαντικά την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επικεντρώσου σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς με την Αφροδίτη να περνάει σήμερα στους Διδύμους έχεις την ευκαιρία να αποκομίσεις σημαντικά κέρδη από πιθανές συναλλαγές. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός που δείχνεις εντυπωσιάζουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και τους ανωτέρους σου.

Νιώθεις ότι το ταίρι σου μπορεί να αντιληφθεί ακριβώς αυτό που θέλεις από τη σχέση και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσετε μοναδικά. Ο αδέσμευτος δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε γεμίζει αισιοδοξία και εκτοξεύει το πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η οικογένεια μπορεί να σου δώσει μεγάλη χαρά καθώς οι στιγμές μαζί της σε ανακουφίζουν ψυχολογικά. Οι συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα χρήζουν προσοχής καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις λανθασμένες υποθέσεις ή να έχεις εξωπραγματικές απαιτήσεις που τελικά δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα αποδώσουν οικονομικά. Η προσπάθεια και η εργατικότητά σου φαίνεται να αναγνωρίζεται και δημιουργεί ιδανικό περιβάλλον για διεκδικήσεις. Απέφυγε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, καθώς δεν έχεις αντικειμενική αντίληψη και πιθανά να κάνεις λάθη.

Ο ρομαντισμός δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, φρόντισε βέβαια να ελέγξεις την κυκλοθυμία που προκαλεί ξεσπάσματα. Ο αδέσμευτος επιδιώκεις να απομονωθείς καθώς οι ευαισθησίες σε κατακλύζουν και δεν δίνεις την απαιτούμενη προσοχή στο φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΣ
 Δίδυμε, νιώθεις να ξεχειλίζεις από γοητεία και αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό για εσένα να είσαι το επίκεντρο στο περιβάλλον που κινείσαι και θα το καταφέρεις. Η θετική διάθεση και η εξωστρέφεια θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα και σε καθιστούν πρωταγωνιστή καθώς φτιάχνεις την ψυχολογία των γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο είναι αυτό που μπορεί να σου δώσει σημαντικές ευκαιρίες να εξελιχθείς. Η ευστροφία σου θα πείσει και θα ενισχύσει την ανάγκη να συνεταιριστείς με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και θέλεις να αναπτυχθείς.

Θέλεις να είσαι το επίκεντρο της σχέσης σου και το καταφέρνεις! Η αυτοπεποίθηση που νιώθεις εκδηλώνεται άμεσα και επηρεάζει θετικά και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος θέλεις να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δεν θα διστάσεις να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επικεντρώνεσαι στο να νιώσεις ασφάλεια και αυτό ευελπιστείς να σου το δώσουν οι γύρω σου. Είναι γεγονός ότι έχεις την διάθεση να βοηθήσεις όποιον ζητήσει την βοήθειά σου, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να εξαπατηθείς με ευκολία και να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Άκουσε το ένστικτό σου για να προστατευθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να επωφεληθείς σε οικονομικό επίπεδο διεκδικώντας αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν και σου δίνεται η ευκαιρία να δεις την εκτίμηση και των ανωτέρων σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να προσέξεις την αμετροέπεια γιατί αυτή είναι που μπορεί να ενοχλήσει τους ανωτέρους σου.

Θέλεις να δείξεις στο ταίρι σου ότι αποτελεί για εσένα φάρο στη ζωή σου και κάνεις το καλύτερο δυνατό για να απολαύσεις στιγμές μαζί του μαγικές στιγμές με τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα να εκτοξεύεται. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να ασχοληθείς με πρόσωπα από το παρελθόν που δεν φεύγουν από το μυαλό σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις την προσοχή των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου καθώς νιώθεις ότι μπορείς να είσαι το επίκεντρο όλων. Νιώθεις ότι ήρθε η περίοδος που μπορείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους φίλους σου, κάτι που έχεις ανάγκη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση που εκδηλώνεις εντυπωσιάζει τους γύρω σου και σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που είναι σημαντικές στα επαγγελματικά σου. Παίρνεις αποφάσεις με το βλέμμα στο μέλλον και με μόνο στόχο να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Είναι διάχυτη η διάθεση για να θέσεις όρια στη σχέση σου καθώς απολαμβάνεις να έχεις τον δικό σου χώρο και ανεξαρτησία. Προσοχή γιατί αυτό θα θορυβήσει το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η ευαισθησίες σου μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν σήμερα καθώς δείχνεις να θολώνεις από αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που σε στιγματίζουν. Η ψυχική δύναμη που έχεις έρχεται στην επιφάνεια και σε βοηθά να ξεπεράσεις ότι μπορεί να βαραίνει τη διάθεσή σου και σου χαλάει το κέφι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το αίτημα της κοινωνικής καταξίωσης γίνεται εντονότερο από ποτέ. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να αντιληφθείς ότι οι επόμενες κινήσεις σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική πορεία. Έχεις την ευκαιρία να λάμψεις και να εξελιχθείς, μην την χάσεις.

Καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν και να επηρεάσουν τη σχέση σου. Το πάθος και ο αισθησιασμός δίνουν διέξοδο και εκτονώνουν την κατάσταση. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα εκδηλώσουν έντονα συναισθήματα για εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η χαρά μεγαλώνει, η ψυχολογία είναι στα ύψη και είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να πτοήσει την ψυχολογία σου σήμερα. Η σημερινή μέρα σε ωθεί να ασχοληθείς με γνώση και επιμορφωτικά ζητήματα που ικανοποιούν την πνευματική ανάγκη για διεύρυνση των φιλοσοφικών σου οριζόντων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες μπορεί να εξελιχθούν σε ένα εξαιρετικά θετικό δρόμο καθώς φαίνεται να μπορείς να βρίσκεις άμεση συνεννόηση με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρει. Έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου και αυτό είναι κάτι που σε ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο μπορεί να έχουν προτάσεις.

Η άκρως θετική ψυχολογία σου αποτελεί βάλσαμο για τη σχέση, καθώς δίνεις χαρά, αισιοδοξία και κέφι ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεση του/της συντρόφου σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σου κεντρίζουν την προσοχή λόγω των γνώσεων και της φιλοσοφικής τους προσέγγισης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι σκέψεις γίνονται πιο έντονες από ποτέ και μπορεί να εγείρονται ανασφάλειες που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Η σημερινή μέρα σε καλεί να δεις κατάματα τι είναι αυτό που σε φοβίζει και μπορεί να επηρεάζει τις σχέσεις με τους γύρω σου, καθώς δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να δείξει εμπιστοσύνη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σε προβληματίζουν έντονα, όμως έχεις την ευκαιρία να λύσεις θέματα. Αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου και θα δώσει την ευκαιρία να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου ικανότητες που μπορεί να μην έβλεπες. Παράλληλα, η εκτίμηση των γύρω σου σε ικανοποιεί απόλυτα.

Έντονα είναι τα συναισθήματα και η ανάγκη να γίνεις ένα με το ταίρι σου, όμως μπορεί να παρεκτραπείς στον μέγιστο βαθμό καθώς δεν είναι εύκολο να ελέγξεις τους φόβους σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να νιώσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα για πρόσωπο με το οποίο έρχεσαι σε επαφή και σε εξιτάρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, βλέπεις την θετική πλευρά της ζωής και είναι αυτό που σε βοηθά να μην πτοείσαι στις όποιες δυσκολίες. Η δημιουργικότητα και η ανάγκη για γνώση σε ωθεί σε νέα αντικείμενα που σε γεμίζουν χαρά και σε οδηγούν να δεις άλλες διαστάσεις σε φιλοσοφικό επίπεδο. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου είναι ότι καλύτερο για σήμερα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επικεντρώνεσαι στο πως θα μπορέσεις να εξασφαλίσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές από τις συνεργασίες σου. Μην διστάσεις να κάνεις προτάσεις που θεωρείς ότι μπορεί να ευδοκιμήσουν. Νέες ευκαιρίες έρχονται και σου δίνουν εναλλακτικές και διεξόδους.

Η διάθεση να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του που απογειώνει την σχέση και εντείνει τον πόθο. Ο αδέσμευτος έρχεσαι κοντά με πρόσωπο που σου δείχνει ένα νέο δρόμο στη ζωή σου και εντείνει τα συναισθήματα και την αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει ώθηση για να ασχοληθείς με το σώμα και την φυσική σου κατάσταση. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να μπεις σε ένα διατροφικό πρόγραμμα που θα σε γεμίσει ενέργεια και θα σου δώσει την ευκαιρία να νιώσεις υπέροχα, καθώς βοηθά και την διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη προσφοράς και υπηρεσίες σε οδηγεί στο να προσφέρεις τα μέγιστα στην δουλεία σου και να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις τις σχέσεις με τους συναδέλφους καθώς αυτό θα διευκολύνει τις κινήσεις και θα αποκαταστήσει την διάθεση σου, καθώς μόνο έτσι μπορείς να λειτουργήσεις με τον μέγιστο τρόπο.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις τις ανασφάλειες να κυριαρχούν στη σχέση. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αν επιτρέψεις να σε κατακλύσει, γι’ αυτό προσπάθησε να δείξεις κατανόηση στο ταίρι σου και να αφεθείς στα έντονα συναισθήματα. Ο αδέσμευτος μπορείς να ασχοληθείς με πρόσωπο που σου προκαλεί συναισθηματική θύελλα, προσοχή στις εμμονές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα σε γεμίζει χαρά και την ανάγκη να δεις τη ζωή από την εύθυμη πλευρά της. Οι σχέσεις με τους γύρω είναι σημαντικές για εσένα καθώς θέλεις να επιβεβαιωθείς και να νιώσεις αποδεκτός. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν είναι αρεστές… προσοχή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά και αυτό θα σε οδηγήσει σε άκρως αποδοτικές επαγγελματικές προοπτικές. Το εμπόριο και οι δημόσιες σχέσεις δείχνουν να είναι ένα πεδίο που μπορείς να αναπτυχθείς με εξαιρετικό τρόπο και να σε γεμίσουν ικανοποίηση τα αποτελέσματα που θα δώσουν.

Επιδιώκεις να δείξεις τον καλύτερό εαυτό σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και αυτό είναι αρκετό για να λειτουργήσει αρμονικά η σχέση. Φρόντισε βέβαια να μην καταπιέζεσαι και υπομένεις ότι δεν σου αρέσει. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις κοντά με πρόσωπο που δημιουργεί εξαιρετικές προοπτικές στην προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, ο συναισθηματισμός απογειώνεται!! Η ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου κυριαρχεί και σε προτρέπει να δημιουργήσεις το ιδανικό περιβάλλον για εσένα και τα δικά σου πρόσωπα. Άλλωστε αυτό που θέλεις είναι να περάσετε στιγμές που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι εργασιακές προοπτικές μπορεί να δώσουν αισιόδοξα μηνύματα για εσένα καθώς μπορείς να επωφεληθείς των καταστάσεων. Το να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν είναι σημαντικό και δεν αποκλείεται να βρεις συμμάχους στο πρόσωπο συναδέλφων που θα σε στηρίξουν με θέρμη.

Θέλεις να δείξεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις στο ταίρι σου, όμως αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να προσπαθήσεις να χειριστείς με τον τρόπο σου την πορεία της σχέσης. Δείξε εμπιστοσύνη και θα ανταμειφθείς. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να βρεις τον άνθρωπο που θα σου δώσει ασφάλεια και οι πιθανότητες είναι πολλές.