Influencer αποκαλύπτει την τακτική της στο σεξ που αφήνει άφωνο τον άντρα της

12 Σεπ. 2022, 10:05

Influencer αποκαλύπτει την τακτική της στο σεξ που αφήνει άφωνο τον άντρα της

Τα μυστικά του σεξ για να κάνει τη σχέση με τον άντρα της να φαίνεται ισορροπημένη αποκάλυψε στο podcast «Keep It Cleaner» η fitness influencer, Laura Henshaw. Μάλιστα οι αποκαλύψεις έγιναν στον… ίδιο προκαλώντας αστείες στιγμές για τη γυναικεία τακτική στο κρεβάτι.

Στο απέναντι μικρόφωνο δεν ήταν μαζί με την Laura, όπως σε κάθε μετάδοση, η φίλη της Steph Claire Smith, αλλά ο Dalton, που πέρασε αρκετές άβολες στιγμές όταν άκουσε τις μηχανορραφίες της συζύγου του, η οποία δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει.
 
Στο podcast η Laura συζήτησε τι έκανε ώστε τα πράγματα να φαίνονται κάπως ισορροπημένα στη σχέση της όσον αφορά το σεξ. Αρχικά αποκάλυψε ότι εκείνος έχει μεγαλύτερη λίμπιντο από την ίδια. «Οπότε εγώ είμαι συχνά αυτή που λέει “Όχι, είμαι πολύ κουρασμένη”. Οπότε, όπως παραδέχτηκε, ψάχνει τι μπορεί να κάνει για να μην είναι πολύ ανισόρροπο όλο αυτό.

Ποιο είναι το μυστικό της; Όταν καταλαβαίνει ότι εκείνος είναι πολύ κουρασμένος και δεν θέλει να κάνει σεξ (και εκείνη βαριέται επίσης) αρχίζει να τον προκαλεί ερωτικά, ξέροντας ότι θα αρνηθεί. Οπότε, όπως παραδέχτηκε, αν εκείνος της πει όχι έχει ένα «γερό χαρτί» στα χέρια της που μπορεί να χρησιμοποιήσει όταν την επόμενη φορά εκείνη δεν θα θέλει σεξ!

Η νεαρή γυναίκα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της καθώς εξομολογούνταν την τακτική στον σύζυγό της. Στην αρχή ο Dalton έμεινε με το στόμα ανοιχτό να την κοιτάζει και μετά γέλασε και εκείνος λέγοντας ότι εφεξής όλο αυτό θα αποτελεί γι’ αυτόν μια πραγματική πρόκληση. «Κάθε φορά από εδώ και στο εξής θα υψώνω το ανάστημά μου» είπε γελώντας.

 
Τα σχόλια στο podcast ήταν πολλά. «Μην μοιράζεσαι τα μυστικά μας» ανέφερε μία γυναίκα, ενώ κάποια άλλη χαρακτήρισε τη στρατηγική «ιδιοφυή». Δεν ήταν λίγοι και αυτοί που παραδέχτηκαν ότι έχουν κάνει το ίδιο στο παρελθόν.

Οι άνδρες δεν φάνηκαν πάντως να χαίρονται πολύ με την τακτική της influencer λέγοντας ότι όταν κάποια προσφέρεται για σεξ πάντα υπάρχει τρόπος να το κάνεις να δουλέψει. «Δεν ακούγεται και πολύ ωραίο όλο αυτό» είπε ένας, ενώ κάποιος άλλος επισήμανε «και άρρωστος να είμαι θα βρω τρόπο να κάνω». Οι πιο σκληροπυρηνικοί πάντως υποστήριξαν ότι αν συνέβαινε σε αυτούς κάτι τέτοιο θα χώριζαν τη σύζυγό τους.