Υπόθεση Diddy: Ο Kanye West κατηγορείται πως νάρκωσε και βίασε την πρώην βοηθό του

13 Οκτ. 2024, 14:48

Υπόθεση Diddy: Ο Kanye West κατηγορείται πως νάρκωσε και βίασε την πρώην βοηθό του

Σοβαρή καταγγελία που συνδέεται με την υπόθεση του P Diddy ήρθε στην δημοσιότητα κατά του Kanye West όσο αφορά το νάρκωμα και τον βιασμό της πρώην βοηθού του από τον ίδιο.

Η Λόρεν Πισιότα, όπως ονομάζεται, συνεργαζόταν με τον Κάνιε από το 2021 ως το 2022 και ήταν η προσωπική βοηθός του. Τον είχε μηνύσει τον φετινό Ιούνιο για σεξουαλική παρενόχληση την εποχή που συνεργάζονταν και πρόσφατα, σύμφωνα με τη New York Post, τον κατηγορεί πως τη βίασε σε πάρτι του Diddy στη Σάντα Μόνικα.

Σύμφωνα με τη NY Post, η Πισιότα καταγγέλλει πως ο Ουέστ είπε στους καλεσμένους πως έπρεπε να πιουν, αλλιώς θα έπρεπε να φύγουν από το πάρτι και, μετά από μια-δυο γουλιές, εκείνη «ξαφνικά άρχισε να αισθάνεται περίεργα» και να χάνει επαφή με το περιβάλλον. Την επομένη, δεν θυμόταν τίποτα. Ωστόσο, ένιωθε ντροπή και ο τότε πελάτης της, το όνομα του οποίου δεν αποκάλυψε, «ήταν ψυχικά τραυματισμένος και σε υπερβολικά κακή ψυχολογική κατάσταση για να μιλήσει για τη βραδιά».

Η Πισιότα «δεν μπορούσε να θυμηθεί και σίγουρα δεν γνώριζε ότι κακοποίησαν την ίδια και τον πελάτη της». Αυτό που την ανησυχούσε, ήταν το αν έκανε κάτι ντροπιαστικό επειδή μέθυσε -δεν είχε ιδέα για όσα της είχαν συμβεί.

Έμαθε όσα συνέβησαν όταν την απέλυσε ο Κάνιε, το 2022. Της είπε ότι «φασώθηκαν». Η αλήθεια βγήκε στο φως όταν ο Ουέστε είχε προβλήματα με την πρώην σύζυγό του -την Κιμ Καρντάσιαν, παρότι παραμένει ανώνυμη στα δικαστικά έγγραφα. Ο Ουέστ «ήταν έξαλλος για κάτι μηνύματα που είχαν στείλει» κι η πρώην σύζυγος σχολίασε αρνητικά την Πισιότα, θεωρώντας ότι ο Κάνιε είχε εξωσυζυγική τέλη μαζί της.

Εκείνη, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, πρότεινε να της στείλει μήνυμα και να εξηγήσει ότι είναι όλα ψέματα, ότι η σχέση τους ήταν καθαρά επαγγελματική. Τότε ο Ουέστ της είπε πως «κάτι κάναμε» σε εκείνο το πάρτι και πως «οι γυναίκες λατρεύουν να λένε πως δεν θυμούνται τίποτα».

πηγή: topontiki.gr