Μαρίνα Σάττι: Της πέταξαν αυγά και αναπτήρες σε συναυλία στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας (βίντεο)

03 Σεπ. 2024, 16:07

Μαρίνα Σάττι: Της πέταξαν αυγά και αναπτήρες σε συναυλία στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας (βίντεο)

Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας για συναυλία στο πλαίσιο του «P.O.P. Tour» αλλά, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (3/9), της πέταξαν αυγά και αναπτήρες στη σκηνή.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια που η Μαρίνα Σάττι ερμήνευε το τραγούδι «Mixtape», διέκοψε τη συναυλία και, απευθυνόμενη στο κοινό, είπε: «Στοπ, στοπ, στοπ. Γεια σας. Να ζητήσω κάτι; Επειδή σκάνε πράγματα πάνω στη σκηνή και κοντεύουμε να πέσουμε, κάτι αυγά ας πούμε… Ένα αυγό σπασμένο φρέσκο εννοώ και κάτι αναπτήρες και κάτι τέτοια, γενικά θέλετε να μην πετάτε πράγματα πάνω στη σκηνή τέτοιου είδους; Ειδικά αυγά ωμά ας πούμε; Θέλετε; Να το πάμε πάλι άλλη μία; Ωραία, πάμε. Ρίχτο άλλη μία!».

Φυσικά, η Μαρίνα Σάττι δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της και έτσι ενώ οι συναυλίες της διαρκούν ακόμη και τρεις ώρες, αυτή στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας κράτησε μόλις για μιάμιση ώρα. Επόμενος σταθμός της τραγουδίστριας για το «P.O.P. Tour», της πρώτης περιοδείας της σε Ελλάδα και εξωτερικό μετά την 11η θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024, είναι ο Άγιος Νικόλαος στο Λασίθι.

Πηγή: ieidiseis.gr