Ντέμη Γεωργίου: Συντετριμμένοι η σύντροφος και οι φίλοι της – Νέα σπαρακτικά μηνύματα στα social media

23 Ιουλ. 2024, 09:54

Ντέμη Γεωργίου: Συντετριμμένοι η σύντροφος και οι φίλοι της – Νέα σπαρακτικά μηνύματα στα social media

Η σύντροφος της Ντέμη Γεωργίου, και οι αγαπημένοι της φίλοι έχουν κάνει σε συγκινητικές αναρτήσεις για εκείνη στα social media.

Το νέο μήνυμα της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου

«Τόσο ξαφνικά και απότομα μου έκοψες το χαμόγελο τη χαρά και την ευτυχια. Ελπίζω να είσαι σε κάποια θάλασσα να βλέπεις ηλιοβασιλέματα σαν αυτά που βλέπαμε απο το μπαλκόνι μας στη Πάρο. Να κάνεις τζετ σκι και να χαμογελάς. Να τρως όστρακα ξαπλωμένη σε χρυσαφένιες αμμουδιές. Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω τη φωνή σου κai την ύπαρξη σου σε κάθε γωνία», αναγράφεται στον λογαριασμό της Ντέμη Γεωργίου στο Instagram κάτω από φωτογραφία εκείνης και της συντρόφου της.

 Oι νέες αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις των φίλων της
«Σε ευχαριστούμε, που υπήρξες φίλη μας», έγραψε η καλή της φίλη Ανδριάννα Μανέττα.

Ο δημοσιογράφος, Ισίδωρος Φίκαρης ήταν πολύ κοντά με την Ντέμη Γεωργίου. Από την στιγμή, που πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα έχει κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμο στο Instagram, προσθέτοντας μια ακόμα φωτογραφία με τον ίδιο, τη Ντέμη και τη σύντροφό της γράφοντας: «Οικογένεια».

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της Ντέμη Γεωργίου
Φίλοι της αδικοχαμένης Ντέμη Γεωργίου έκαναν γνωστό μέσα από τα social media, πως το τελευταίο «αντίο» στην 39χρονη θα ειπωθεί την ερχόμενη Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 12.00. Η κηδεία της σεφ θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ επιθυμία της πρώην παίκτριας του MasterChef ήταν να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά Επίσης, οι φίλοι της εξήγησαν στο βίντεο που δημοσίευσαν στο Tik Tok, πως αντί για στέφανα, η Ντέμη Γεωργίου θα ήθελε όσοι μπορούν να κάνουν μια δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου.

@archi43718 Πέμπτη 25, Ιουλίου και ώρα 12 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών θα Τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της Δήμητρας Γεωργίου ????????️????????️ #foryoupage❤️❤️ #foryou #fyp #love #funeral @Demmy P. Georgiou @miougatopoulos @ΣΚ@ΣΚΑΪ TVN@ANT1e@Mega TVt@[email protected]@OPENTVGRn@Andriana Manettar@ertofficialR@ERT NEWSl@AlfaTV ♬ πρωτότυπος ήχος - Archi ???? Άρτζι ????