Ντέμη Γεωργίου: Ξέσπασε σε κλάματα ο κολλητός φίλος της – «Πάμε να σώσουμε αυτό το κορίτσι»

22 Ιουλ. 2024, 09:39

Ντέμη Γεωργίου: Ξέσπασε σε κλάματα ο κολλητός φίλος της – «Πάμε να σώσουμε αυτό το κορίτσι»

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της δίνει η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου, καθώς, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Zappit.gr η 39χρονη, η οποία εργαζόταν στην Πάρο, έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της το βράδυ του Σαββάτου. Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

 Το πρωί της Κυριακής η Ντέμη Γεωργίου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το κέντρο υγείας της Πάρου στην Αθήνα όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα, πάντα, με το Zappit.gr, η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη. Στο πλευρό της βρίσκονται οι φίλοι της, οι οποίοι ελπίζουν να γίνει ένα θαύμα.

Μέσα μάλιστα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε στο Tik Tok ο κολλητός φίλος της Ντέμης, Θανάσης Καραχάλιος τα ξημερώματα της Δευτέρας γίνεται αντιληπτή η σοβαρότητα της κατάστασης. Ο κολλητός φίλος της ζητάει συγκινημένος τις προσευχές του κόσμου.

Όπως κάνει γνωστό μέσα από το βίντεο, ήταν και εκείνος μαζί με την Ντέμη Γεωργίου στην Πάρο. Έπειτα από τη σοβαρή περιπέτεια της φίλης του, επέστρεψε και ο ίδιος στην Αθήνα. Μένει μάλιστα στο σπίτι της, φροντίζοντας τις γάτες της.

Η ανάρτηση του κολλητού της Ντέμη Γεωργίου για την κατάσταση της υγείας της
«@Demmy P. Georgiou έλα εδώ κουμπαρούλα. Παιδιά προσευχηθείτε σας παρακαλώ, πάμε να σώσουμε αυτό το κορίτσι, το δικό μας κορίτσι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Καραχάλιος.

@archi43718 @Demmy P. Georgiou ελα εδω κουμπαρουλα Παιδιά προσευχηθείτε σας παρακαλώ πάμε να σώσουμε αυτό το κορίτσι το δικό μας κορίτσι ???????????????????????????????????? ##foryoupage❤️❤️##foryou##fyp##love##happy ♬ πρωτότυπος ήχος - Archi ???? Άρτζι ????