Πάολα: Ερμήνευσε το «οι 7 νάνοι στο S/S Cyrenia» και προκάλεσε αντιδράσεις – «Δεν είναι όλα για όλους»

19 Ιουλ. 2024, 11:26

Πάολα: Ερμήνευσε το «οι 7 νάνοι στο S/S Cyrenia» και προκάλεσε αντιδράσεις – «Δεν είναι όλα για όλους»

Η Πάολα, στη διάρκεια εμφάνισής της σε νυχτερινό κέντρο, θέλησε να ερμηνεύσει το «Οι εφτά νάνοι στο S/S Cyrenia», όμως βίντεο από την εμφάνισή της έγινε viral και πολλοί, με αιχμηρό τρόπο, διαφώνησαν με την επιλογή της.

Ανάμεσα στους διαφωνούντες είναι και ο μουσικός Γιάννης Ψειμάδας, ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο στο προφίλ του στο Facebook και έγραψε στη λεζάντα: «Γιέ μου πού πας; Μάνα θα πάω στα σκυλάδικα!”. Πάολα εκστασιασμένη, αγριεμένη, με ανάλογο ντύσιμο σκυλάδικοπαρακμιακού μαγαζιού και ροκ φίρμας των 80’ς και δώσσσσσε μαέστροοο! τραγουδάει Καββαδία-Μικρούτσικο, το κορυφαίο Οι 7 νάνοι στο S-S Cyrenia.

 Της πετάνε λουλούδια και στην κορύφωση του ποιήματος-τραγουδιού μια λουλουδού περιμένει υπομονετικά δίπλα της με το δίσκο γεμάτο λουλούδια να της τον αδειάσει (γιατί ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και ξοδεύει για να επιδεικνύεται άμα λάχει να ουμ). Να γελάσω ή να μπήξω τις φωνές δεν ξέρω…».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πάολα ανέβασε ένα αντίστοιχο βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, με αποτέλεσμα κάποιοι χρήστες της πλατφόρμας να την κρίνουν αρνητικά γι’ αυτή την επιλογή της και κάτω από το post της.