Φωτεινή Ντεμίρη - Χάρης Γρηγορόπουλος: Χωρισμός μετά από 30 χρόνια γάμου

16 Ιουλ. 2024, 16:46

Φωτεινή Ντεμίρη - Χάρης Γρηγορόπουλος: Χωρισμός μετά από 30 χρόνια γάμου

Η Φωτεινή Ντεμίρη κι ο Χάρης Γρηγορόπουλος είναι ζευγάρι από το 1994 κι ο χωρισμός τους προκάλεσε έκπληξη. Γνωρίστηκαν στη δραματική σχολή όπου φοιτούσαν μαζί κι από τον πρώτο καιρό έγιναν ζευγάρι.

Σύντομα παντρεύτηκαν καθώς η ηθοποιός περίμενε παιδί, αλλά όπως είχε δηλώσει ο Χάρης Γρηγορόπουλος, το παιδί που τους πάντρεψε δεν υπάρχει γιατί το έχασαν στη συνέχεια. Μάλιστα είχε πει στην εκπομπή Πάμε Δανάη πως:«Την πρόταση γάμου την έκανα αναγκαστικά, δεν νομίζω ότι θα παντρευόμασταν αν δεν προέκυπτε κάποιο παιδί. Φτάσαμε πολλές φορές κοντά στον χωρισμό, μετά από μεγάλους τσακωμούς, αλλά τελικά το κρατήσαμε. Η οικογένεια μας έχει δεμένους».

Μετά από δύο χρόνια απέκτησαν την κόρη τους, Μαρίνα και μετά από τέσσερα τον Τίτο που είναι επίσης ηθοποιός. Φέτος έπαιξε μαζί με τη μητέρα του στο Ναυάγιο, ενώ είχε έναν από τους καθοριστικούς για το φινάλε ρόλους στη σειρά Παγιδευμένοι. Επίσης έκλεψε τις εντυπώσεις ως νεαρός Δημητρός στην Παραλία της ΕΡΤ1.

Το ζευγάρι όπως φαίνεται έχει πάρει πλέον την οριστική απόφαση για τον γάμο του. Η Φωτεινή Ντεμίρη επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Καλύτερα Αργά, είχε δηλώσει: «Είμαι κατά του γάμου. Αν ήταν στο χέρι μου, δε θα παντρευόμουν. Είχα δύο γονείς, ήμασταν πιο νέοι και δεν ήθελα να τους κακοκαρδίσω. Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε αν θα κάνουμε παιδί κι έτσι έγινε.

Δεν θέλαμε να παντρευτούμε γενικώς κι αορίστως αλλιώς λέγαμε θα παραμείνουμε σύντροφοι. Ούτε στα παιδιά μου λέω να παντρευτούν. Κάνουμε τόσα πράγματα στη ζωή μας χωρίς να ξέρουμε γιατί τα κάνουμε και ιδίως συμβάσεις που μας έχουν φορεθεί. Πρέπει να τη σπάσουμε τώρα και με τα σύμφωνα συμβίωσης», μιλώντας στην Αθηναΐδα Νέγκα.

Η μεταξύ τους σχέση παραμένει οικογενειακή και είναι αγαπημένοι. Αφού κι ο Χάρης Γρηγορόπουλος ήταν παρών στην πρεμιέρα της Φωτεινής Ντεμίρη στην παράσταση «8 Γυναίκες» στο θέατρο Βράχων.

Πηγή: ieidiseis.gr