Μυστήριο με την εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στον τελικό του Wimbledon

12 Ιουλ. 2024, 13:26

Μυστήριο με την εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στον τελικό του Wimbledon

Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται το τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παραβρεθεί η Κέιτ Μίντλετον.

Η πριγκίπισσα όλα τα χρόνια, εκτός από θεατής, κατέχει έναν σημαντικό ρόλο στη διοργάνωση καθώς απονέμει τα τρόπαια στους νικητές του τουρνουά, αρμοδιότητα που προηγουμένως κατείχε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Καθώς, όμως, η Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από μερικούς μήνες, δεν είναι ακόμα σαφές αν θα καταφέρει να παραστεί στη φετινή διοργάνωση.

Έτσι, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης έχουν καταρτίσει ένα «plan b» σε περίπτωση που η μέλλουσα βασίλισσα και φαν τους τένις, λόγω της υγείας της, δεν θα μπορέσει να παραστεί στην απονομή των βραβείων στους νικητές παρότι πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι δεν θα χάσει αυτό το ραντεβού.

Η εφημερίδα Telegraph ανέφερε ότι η Birgitte, δούκισσα του Γκλόστερ, είναι πιθανή αντικαταστάτρια της Κέιτ για την παρουσίαση των τροπαίων στους τελικούς αυτού του Σαββατοκύριακου, σε περίπτωση που η Κέιτ δεν μπορέσει να παρευρεθεί.

Η δούκισσα του Γκλόστερ, ηλικίας 78 ετών, είναι παντρεμένη με τον πρώτο ξάδελφο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Richard, δούκα του Γκλόστερ.

Όπως και η Κέιτ έτσι και η Birgitte είναι λάτρης του τένις. Για 25 χρόνια, η δούκισσα του Γκλόστερ είναι επίτιμη πρόεδρος της Ένωσης Αντισφαίρισης επί χλοοτάπητα.

Το ζεύγος ανήκει στα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας και μάλιστα, ο βασιλιάς Κάρολος την έχρισε «Λαίδη» του Τάγματος της Περικνημίδας, τον περασμένο Απρίλιο, ως αναγνώριση της προσφοράς της στην βασιλική οικογένεια.

Φέτος, η δούκισσα του Γκλόστερ έχει παρακολουθήσει το τουρνουά δύο φορές από την έναρξή του την 1η Ιουλίου.

Πηγή: ieidiseis.gr