Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Αν δεν τον φας στη μάπα αυτόν τον π@π@ρ@» – Απίθανες ατάκες on air

09 Δεκ. 2022, 08:22

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Αν δεν τον φας στη μάπα αυτόν τον π@π@ρ@» – Απίθανες ατάκες on air

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, για μια εξομολογητική και χαλαρή συζήτηση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η ατμόσφαιρα μεταξύ των τριών ήταν χαλαρή από τα πρώτα λεπτά της κουβέντας και σύντομα, οι παρουσιαστές έπαθαν διπλό εγκεφαλικό από τις… κακές λέξεις της καλεσμένης τους.

Μιλώντας για τους ήρωες του βιβλίου της, αλλά και για τη δική της ζωή, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα ο ‘Βασίλης’ θα πήγαινε από εκεί που ήρθε. Αυτό το τυπάκι που παλιά θα με καψούρευε … τώρα θα είχα δει όλα τα χαρακτηριστικά, θα το είχα σκανάρει και θα είχε φύγει. Παρότι παραμένει ο μοιραίος άντρας. Αλλά αν δεν τον φας στη μάπα αυτόν τον π@π@ρ@, δεν ξεμπερδεύεις».

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος χαμογέλασαν αμήχανα, αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα θα το ξαναζούσαν…

Χαρακτηριστικές οι εκφράσεις των δύο παρουσιαστών…
 
Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός της
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου διατηρεί για πάνω από δέκα χρόνια μια όμορφη σχέση με τον Τηλέμαχο Αϊδίνη, ο οποίος είναι ιστιοπλόος και ιδιοκτήτης ιστιοφόρου σκάφους.

Το ζευγάρι κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις αλλά ο γοητευτικός άνδρας είναι στο πλευρό της σε κάθε της νέο επαγγελματικό βήμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη, σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι, ενώ, όταν θέλει να ξεφύγει από τον θόρυβο της πόλης, απομονώνεται στο προσωπικό ησυχαστήριο της Δήμητρας, στο εξοχικό της στο Σούνιο, για να βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα.

Όταν καταφέρνουν να ξεκλέψουν χρόνο για να βρεθούν εκεί, νιώθουν πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι και ήρεμοι, αφού λατρεύουν τη θέα στο απέραντο γαλάζιο.

Ποιος είναι ο Τηλέμαχος Αϊδίνης
Ο Τηλέμαχος Αϊδίνης είναι ιστιοπλόος και ιδιοκτήτης ιστιοφόρου σκάφους. Μεγάλωσε και μένει στην Αθήνα, ενώ σπούδασε στο Royal Yachting Association.

Εργάζεται ως skipper από το 1992.

Ο Τηλέμαχος Αϊδίνης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου, τo 2018 ίδρυσαν από κοινού μία εταιρεία παραγωγής με το όνομα “PAPADOPOULOU-AIDINIS G.P.”