Δήμητρα Παπαδοπούλου: Τα έζησα όλα, ξενύχτια, καταλήψεις, συμπλοκές. Να με κυνηγούν οι μπάτσοι

08 Δεκ. 2022, 20:52

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Τα έζησα όλα, ξενύχτια, καταλήψεις, συμπλοκές.  Να με κυνηγούν οι μπάτσοι

Τα έζησα όλα, τα ξενύχτια, τις καταλήψεις, τις συμπλοκές. Τα πάντα. Να με κυνηγούν οι μπάτσοι και να μην ξέρω τον λόγο....

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έδωσε μία συνέντευξη και μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν της.

 Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως κάποτε δεν ασχολούταν καθόλου με την εξωτερική της εμφάνιση, όμως τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει.

«Δίνουμε το στίγμα μας με τα ρούχα μας. Αυτά που φοράω σήμερα δηλαδή, είναι “εγώ”. Τώρα βάφομαι, προσέχω, κάνω μπούκλες, κάποτε δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά», δήλωσε αρχικά. 

«Πριν 4-5 χρόνια ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά, έπαθα “γυναίκα”. Μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε να βγω έξω πια, όπως έβγαινα από το μπάνιο», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, πρόσθεσε: «Τα έζησα όλα, τα ξενύχτια, τις καταλήψεις, τις συμπλοκές. Τα πάντα. Να με κυνηγούν οι μπάτσοι και να μην ξέρω τον λόγο. Γιατί, δεν είμαι καμια συνειδητή αριστερή, που είχα διαβάσει τον Μαρξ και τον είχα αποδικωποιήσει και ήμουν συνειδητά στο πεζοδρόμιο για να ρίξω το σύστημα. Αλλά ακολουθούσα. Ξύλο δεν έφαγα. Δεν ήμουν πολύ τολμηρή, όταν άκουγα ότι θα γίνει μεγάλο νταβαντούρι, την έκανα με ελαφρά. Γιατί υπήρχαν φίλοι που την άλλη μέρα ήταν χτυπημένοι ή που ξενυχτήσαν στο τμήμα. Δεν ήθελα», εξομολογήθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

 Παράλληλα, αποκάλυψε πως στο παρελθόν διατηρούσε ένα μπαρ στα Εξάρχεια, το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία, και πως την ενέπνευσε σε σημαντικό βαθμό στη συγγραφή του βιβλίου της.  «Είχα πιάσει μια γκαρσονιέρα μόνη μου. Γυρνούσα στις 6 το πρωί. Είχα μπαρ με μια φίλη μου, αυτό είναι αλήθεια. Το είχα για να μπορέσω να αποκατασταθώ οικονομικά, ώστε να πάω μετά στη δραματική. Το ανοίξαμε με τα χρήματα του συζύγου της φίλης μου, που με βοήθησε πάρα πολύ, και του κάναμε απόσβεση. Γινόταν χαμός. Μεγάλο σουξέ. Έκλεινε η Μαυρομιχάλη… Πάλι οι μπάτσοι από πίσω. Όταν μεγάλωσα, κατάλαβα ότι αυτά είναι μυθιστορηματικά και είπα να τα γράψω».