Μαυρίκιος Μαυρικίου: Όταν βρήκα κι άλλα θύματά του, φοβήθηκαν να κάνουμε μαζί καταγγελία

08 Δεκ. 2022, 16:07

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Όταν βρήκα κι άλλα θύματά του, φοβήθηκαν να κάνουμε μαζί καταγγελία

Η ερώτηση που μου έγινε όταν μπήκα σε εκείνο το γραφείο ήταν: μέχρι πού μπορείς να φτάσεις για να κάνεις καριέρα; Μετά από μερικά λεπτά, κατάλαβα ότι το ραντεβού δεν εξελίσσεται όπως θα έπρεπε...

Έβγαλε τη ζώνη από το παντελόνι του, την κράτησε σε μία θέση έτοιμος να με χτυπήσει και κατέβασε το παντελόνι του μπροστά μου. ..

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό του “Super Κατερίνα”, με το αγαπημένο ζευγάρι του J2US να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην υπόθεση με την καταγγελία του τραγουδιστή, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει πέσει στο παρελθόν θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από υψηλόβαθμο στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας.

«Είχα πάει 19 ετών. Η ερώτηση που μου έγινε όταν μπήκα σε εκείνο το γραφείο ήταν: μέχρι πού μπορείς να φτάσεις για να κάνεις καριέρα; Μετά από μερικά λεπτά, κατάλαβα ότι το ραντεβού δεν εξελίσσεται όπως θα έπρεπε» περιέγραψε στον «αέρα» της εκπομπής ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και πρόσθεσε: «Έγειρε πίσω την καρέκλα, έβαλε τα πόδια επάνω στο γραφείο και άρχισε να χαϊδεύεται σε περίεργα σημεία, να “φτιάχνεται” με όλο αυτό που γινόταν εκείνη την ώρα. Με έκανε να αισθανθώ εκείνη την ώρα ότι κινδυνεύω».

«Δεν κατάλαβα ποτέ πότε σηκώθηκε, έκανε όλο τον γύρο του γραφείου και βρέθηκε μπροστά μου. Έβγαλε τη ζώνη από το παντελόνι του, την κράτησε σε μία θέση έτοιμος να με χτυπήσει και κατέβασε το παντελόνι του μπροστά μου. Τον έσπρωξα με όση δύναμη είχα, άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη, δεν κατάλαβα πότε την κλείδωσε» είπε ο ίδιος ολοκληρώνοντας την περιγραφή του σκηνικού.

 Παράλληλα, ο τραγουδιστής καταγγέλλει: «Αυτά τα πράγματα συνεχίζουν να γίνονται μέχρι σήμερα. Δεν μπορώ να πω το όνομά του, γιατί το τελευταίο διάστημα έχουμε βρεθεί με την Ιλάειρα αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καταστάσεις. Προσπαθούμε να προστατευθούμε όπως μπορούμε. Μας έχουν παρακολουθήσει αυτοκίνητα, μας έχουν σπάσει το αμάξι δύο φορές και αναβάλλονται οι δουλειές που είχα ετοιμάσει να κάνω».