Ρούλα Κορομηλά: Είμαι συντετριμένη και νιώθω ντροπή, θυμό, απέχθεια εάν ισχύουν όλα αυτά

18 Νοε 2022, 21:35

Ρούλα Κορομηλά: Είμαι συντετριμένη και νιώθω ντροπή, θυμό, απέχθεια εάν ισχύουν όλα αυτά

Όσα είπε η Ρούλα Κορομηλά με λόγο αιχμηρό στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η Ρούλα Κορομηλά, το απόγευμα της Παρασκευής, σχετικά με την Κιβωτό και όλα όσα ήρθαν στο φως τα τελευταία 24ωρα για καταγγελίες παιδιών περί κακοποίησης και ασέλγειας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρούλα Κορομηλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι συντετριμένη πραγματικά διότι την δομή αυτή τη στήριξα πριν από αρκετά χρόνια και – λυπάμαι που θα το πω στον αέρα – πλήρωνα εγώ τα ενοίκια. Ήμουν κάθε Κυριακή εκεί, τρώγοντας με τα παιδιά και είχα μια ενεργή συμμετοχή ως προς τα βρέφη που φιλοξενούσε πρόσφατα η Κιβωτός. Όταν διάβασα όλα αυτά που συμβαίνουν, πραγματικά σοκαρίστηκα. Εάν ισχύουν όλα αυτά νιώθω ντροπή, νιώθω θυμό, νιώθω απέχθεια και δεν μπορώ να φανταστώ ότι για έναν άνθρωπο – τον οποίο εμπιστεύμουν, συζητούσα και ήθελα να προσέχει τα παιδιά σαν τα μάτια του – βγαινουν τώρα τέτοιες καταγγελίες περί κακοποιήσεων».

«Εάν ισχύουν όλα αυτά γιατί δεν είμαι δικαστής και δεν κατηγορώ κανέναν. Λέω όμως ότι δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να λέμε ότι θεραπεύουμε τις ψυχές των παιδιών και τα παιδιά που έχουν παρεμβατική συμπεριφορά μετά μας μισούν γιατί αντικαθιστούμε τους γονείς τους. Θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο φειδωλοί στον λόγο μέχρι να αποδειχθεί ότι είμαστε καθαροί».

«Εμένα ότι έχει σχέση με παιδί με πληγώνει, με θυμώνει και με πεισμώνει. Δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση με την ασέλγεια, με την κακοποίηση και την ταλαιπωρία των παιδιών» πρόσθεσε ακόμα η Ρούλα Κορομηλά στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Μεγάλο Κανάλι.