Πώς να κάνετε καλή πρώτη εντύπωση - 3+1 συμβουλές

26 Οκτ. 2023, 12:46

Πώς να κάνετε καλή πρώτη εντύπωση - 3+1 συμβουλές

Μελέτες δείχνουν ότι έχετε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα για να σχηματίσετε μια πρώτη εντύπωση όταν συναντάτε ένα νέο άτομο. Βεβαιωθείτε ότι η εξωτερική σας εικόνα ταιριάζει με το πρόσωπο που είστε ή που ελπίζετε να γίνετε. Με μερικές από τις επόμενες συμβουλές, μπορείτε να βελτιώσετε δραματικά την γκαρνταρόμπα σας και τελικά να κάνετε την καλύτερη δυνατή πρώτη εντύπωση.

Πείτε όχι στα πολύ έντονα χρώματα!

Προσπαθήστε να αποφύγετε τα πολύ έντονα χρώματα και τα στραφταλιζέ υφάσματα. Θα σας κάνουν θα δείχνετε μόνο περίεργα και παράξενα. Θέλετε να έχετε ένα δυναμικό και εντυπωσιακό στυλ, χωρίς όμως να καταστρέφετε τη συνολική σας εμφάνιση, σωστά; Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταλήξει σε έναν ισορροπημένο συνδυασμό χρωμάτων που ενισχύει την εικόνα σας και σας κάνει να δείχνετε πανέμορφη. Όταν φοράτε το "σωστό" ρούχο στο κατάλληλο χρώμα, σας αντιπροσωπεύει απόλυτα και σας κάνει να αισθάνεστε σίγουρες και ασφαλείς. Έτσι θα λάμπετε λίγο πιο έντονα, και ποιος δεν θα ήθελε να γνωρίσει αυτό το άτομο;

Ντύσιμο ανάλογα με την περίσταση;

Ετοιμάζεστε για μια συνέντευξη για δουλειά; Ένα κοστούμι ή ένα cigarette παντελόνι με τις κατάλληλες ψηλοτάκουνες γόβες που θα βρείτε σε αυτό τον σύνδεσμο https://answear.gr/h/gobes-me-hontro-takouni δεν αποτυγχάνει ποτέ για μια τέτοια περίσταση! Ένα τέτοιο outfit προβάλλει επαγγελματισμό ακόμη και πριν μιλήσετε. Και αν σκοντάψετε σε μια ή δύο ερωτήσεις, μια κομψή εμφάνιση πάντα θα σας εξασφαλίζει κάποιο πλεονέκτημα από τον συνομιλητή σας. Μήπως θέλετε να εντυπωσιάσετε στο πρώτο ραντεβού; Ένα εφαρμοστό μίντι φόρεμα με ψηλοτάκουνα και μια εντυπωσιακή καπαρντίνα σε παστέλ αποχρώσεις είναι μόνο αυτό που χρειάζεστε. Και μην ξεχνάτε ποτέ, ότι η  καλύτερη εντύπωση είναι μια αυθεντική εντύπωση. Είναι σημαντικό να δείχνετε ωραία - αλλά είναι εξίσου σημαντικό να δείχνετε ο εαυτός σας. 

Με τα αξεσουάρ τι κάνω;

Ό,τι κι αν φοράτε και συνδυάζετε με το ντύσιμό σας, θα πρέπει να αναδεικνύει κατάλληλα την προσωπικότητά σας. Διαφορετικά, θα οδηγήσει μόνο σε υπερβολική δόση στυλ, κάτι που δεν αξίζει τον κόπο και εν τέλει δεν θα σας κολακεύει καθόλου. Μην αφήνετε τα αξεσουάρ να χαλάσουν ή να παραγκωνίσουν το οποιοδήποτε outfit σας. Μερικές φορές, μόνο τα σκουλαρίκια μπορούν να λειτουργήσουν απίστευτα καλά, ενώ με φορέματα, μπορείτε να προσθέσετε μόνο ένα κομψό τσόκερ, όπως ένα απο τα πολλά που μπορείτε να ανακαλύψετε επισκέπτοντας το επόμενο σύνδεσμο https://answear.gr/k/gunaikeia/axesouar/kosmimata και να αναδειχθείτε με εντυπωσιακό στυλ.

Άνεση και στυλ;

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν ψάχνετε για το κατάλληλο ρούχο είναι ότι πρέπει να αισθάνεστε άνετα. Αν δεν νιώθετε καλά με αυτό που φοράτε, αυτό θα φανεί -και μπορεί να καταστρέψει ακόμα και την πιο τέλεια συνδυασμένη εμφάνιση. Είναι πάντα καλύτερο να ντύνεστε με κάτι που σας αντιπροσωπεύει και με το οποίο αισθάνεστε 100% οικεία. Αν δεν είστε άτομο που φοράει φορέματα, μη προτιμήσετε φόρεμα, αν μισείτε τον τρόπο που περπατάτε με τακούνια, φορέστε αντί γι' αυτό φλατ. Ξεκινήστε, με το να ανακαλύψετε μερικά από τα κομμάτια που σας ταιριάζουν, τις επιλογές που σας κάνουν πάντα να αισθάνεστε υπέροχα, και συνεχίστε από εκεί. Για παράδειγμα,  βρείτε το αγαπημένο σας τζιν Sisley στο answear.gr, την κομψή μπλούζα που θα σας συνοδεύει σε κάθε καθημερινή σας εμφάνιση και τα παπούτσια που θα σας κάνουν ευτυχισμένη και δημιουργήστε την πιο εντυπωσιακή και  αντιπροσωπευτική αντανάκλαση του  εαυτού σας.