Χαμός από αρνητικά σχόλια για τη νέα μύτη της Τούνη – «Ήταν καλύτερη πριν», «τζάμπα έδωσε τόσα χρήματα»

21 Μαρ. 2024, 12:47

Χαμός από αρνητικά σχόλια για τη νέα μύτη της Τούνη – «Ήταν καλύτερη πριν», «τζάμπα έδωσε τόσα χρήματα»

Συνεχίζει να απασχολεί τους χρήστες των social media η νέα μύτη της Ιωάννας Τούνη μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η Influencer έβγαλε μετά από αρκετό καιρό έβγαλε τους επιδέσμους, ενώ για την αισθητική παρέμβαση πλήρωσε το ποσό των 9.000 ευρώ.

Η Ιωάννα Τούνη κάνει διαδοχικές αναρτήσεις με τη νέα της εμφάνιση, στις οποίες πολλοί από τους ακόλουθούς της αφήνουν αρνητικά σχόλια. «Πριν ήταν καλύτερη η μύτη της» έγραψε ένας από αυτούς, ενώ άλλος σχολίασε ότι «τζάμπα έδωσε τόσα χρήματα».

Η ξανθιά σεξοβόμβα με Instagram story είπε ότι αυτό δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα της αισθητικής παρέμβασης, καθώς η μύτη της θα ξεπρήζεται για περίπου ένα χρόνο.

«Αυτό που βλέπεις ΔΕΝ είναι το τελικό αποτέλεσμα. Για τους επόμενους μήνες θα ξεπρήζεται! Θέλει περίπου έναν χρόνο για να φτάσει στην τελική της μορφή», έγραψε.

Σε άλλη της ανάρτηση στο TikTok η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε το ποσό που της κόστισε η νέα της μύτη.

«Όταν έχεις δώσει 9.000 ευρώ για διορθωτική επέμβαση στη μύτη και τώρα θέλεις να κάνεις και στήθος» έγραψε στο βίντεο δείχνοντας την αλλαγή στο πρόσωπό της.

@j.touni Θα με μπερδεύετε με κάποια άλλη ????❤️ #fyp #foryou #jtouni #touni #viral #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος - Melenia Nioplia