Γιώργος Καραμίχος: Συγκλονίζει για τη διάγνωσή του με καρκίνο - «Κατεβάζει τη μάσκα και μου λέει…»

19 Μαρ. 2024, 12:24

Γιώργος Καραμίχος: Συγκλονίζει για τη διάγνωσή του με καρκίνο - «Κατεβάζει τη μάσκα και μου λέει…»

Ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε πριν από μερικούς μήνες ότι έδινε μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα. Σήμερα λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής μίλησε στη Ελεονώρα Μελέτη σε μια εξομολογητική συνέντευξη που θύμιζε λίγο τις συνεντεύξεις που έκανε παλιότερα η παρουσιάστρια στην εκπομπή της «Μεσάνυχτα» στον Alpha.

Το πιο εντυπωσιακό ήταν το σημείο που ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον λόγο που πήγε για εξετάσεις.

«Είχε κούραση μετά τον Covid η Ρεγγίνα (η κόρη του) και μιλάω με την ασφαλίστριά μου και μου λέει θα κάνεις και εσύ τις εξετάσεις. Μου λέει θα πεις ότι έχεις τα ίδια συμπτώματα με τη μικρή γιατί έτσι θα αναγκαστούν να σας κάνουν όχι απλά μια ακτινογραφία αλλά έναν πλήρη έλεγχο.

Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο πνεύμονας δεν δίνει -δίνει όταν είναι πολύ αργά. Και πηγαίνουμε εκεί, κάνουμε τις εξετάσεις, περιμένουμε, βγαίνουν για τη Ρεγγίνα όλα καλά, εμένα μου λέει “περιμένετε λίγο”.

Περιμέναμε μια ώρα, τους λέω “παιδιά έπρεπε να πάω στο αεροδρόμιο τη Ρεγγίνα” γιατί έφευγε κι εγώ να πάω σπίτι να ετοιμάσω τη βαλίτσα μου γιατί έφευγα για Αμερική για 3 εβδομάδες. 
Tέλος πάντων, γύρισε ο παθολόγος και μου λέει “βλέπουμε κάτι δείγματα εδώ και πριν από έναν χρόνο είχατε ξανακάνει εδώ ακτινογραφία θώρακος και δεν υπήρχε τίποτα. Τι έγινε αυτό τον τελευταίο χρόνο στη ζωή σας;” “Ψήσε καφέ γιατρέ” του λέω. Είχαν μαζευτεί πολλά, πολύς θυμός, πολύ απειλή, το ένιωθα ότι κάπου θα έσπαγε. Πολλές ανατροπές, πολλές αλλαγές, πολλή πίεση.

Ο γιατρός μου λέει “θέλω να κάνεις μια αξονική τομογραφία”. Καλά του λέω, φεύγω το πρωί για Αμερική, επιστρέφω σε 3 εβδομάδες, έχω ένα γύρισμα 6 Απρίλη, το τελευταίο για μια ξένη σειρά, “7 Απρίλη είναι εντάξει να κλείσω ραντεβού;”. Κατεβάζει τη μάσκα και μου λέει “είχαν φύγει ήδη από το τμήμα εδώ του αξονικού τομογράφου, τους πήρα τηλέφωνο και είναι κάτω σας περιμένουν τώρα. Δεν θέλω να σας τρομάξω”.

 
Τρόμαξα αλλά το καταπίεσα. Λέω πάω κάτω να κάνω τις εξετάσεις, θα δείξει ότι δεν είναι τίποτα. Πήγα κάτω, έδειξε ότι ήταν κάτι, μου λέει “προτείνω εισαγωγή άμεσα”».

Δείτε το σχετικό βίντεο: