Πήρε εξιτήριο ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο οποίος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο – «Έφυγε από την πίσω πόρτα»

13 Μαρ. 2024, 13:48

Πήρε εξιτήριο ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο οποίος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο – «Έφυγε από την πίσω πόρτα»

Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο οποίος έφυγε από την πίσω πόρτα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Fay’s Time» στον ΣΚΑΪ. Ο τραγουδιστής ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Τρίτης (12/3) στο Μενίδι, με έναν 19χρονο να χάνει τη ζωή του και έναν άλλον, επίσης 19χρονο, να νοσηλεύεται.

Ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος ήταν ο οδηγός του μοιραίου οχήματος, με το οποίο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητο των δύο ατόμων.

Ο 19χρονος βρίσκεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος για τη ζωή του.

Η μητέρα του τραγουδιστή αποκάλυψε στο «Πάμε Δανάη» πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος παρακολουθείται από ψυχολόγο, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

«Είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πώς να είναι; Πώς να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πώς έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο. Πώς να είναι; Δεν είναι εύκολο».

«Χαίρομαι για τον γιο μου, που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι και για τους άλλους. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του», είπε η μητέρα του τραγουδιστή.