Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε τον όρο που είχε βάλει η Σερτάμπ όταν της πήρε συνέντευξη

09 Μαίου 2024, 09:18

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε τον όρο που είχε βάλει η Σερτάμπ όταν της πήρε συνέντευξη

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε καλεσμένη στην εκπομπή του «Πρωίαν σε είδον» την Τετάρτη 8 Μαΐου, τη Μαντώ. 

Ο παρουσιαστής θέλησε να μιλήσει για τη νικήτρια της Eurovision του 2003, τη Σερτάμπ Ερενέρ, και αποκάλυψε τον όρο που η ίδια είχε θέσει για την τηλεοπτική τους συνέντευξη. 

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σημείωσε: «Έχουν σχολιάσει πολύ την αλλαγή στο πρόσωπό της, ότι δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που ήταν παλιά. Ήταν μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Ήταν τότε κάποια θέματα που δεν ήθελε να αγγίξει σε συνεντεύξεις της, όπως για τη θέση της γυναίκας στην Τουρκία. Σου είχε πει ποτέ κάτι;».

Η Μαντώ σχολίασε με τη σειρά της: «Τέτοια κοινωνικά θέματα δεν συζητήσαμε ποτέ με την Σερτάμπ, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ήταν μια γυναίκα πολύ δυναμική, με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και ο λόγος ήταν γιατί είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια. Καταρχάς είναι coloratura soprano και έχει και την ποπ τεχνική και έτσι ταιριάξαμε κιόλας το συγκεκριμένο τραγούδι που έχει και τα δύο».

Ο παρουσιαστής πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ θέλω να πω ότι τότε που είχε κερδίσει στη Eurovision, είχε έρθει στην Ελλάδα και την είχα φιλοξενήσει στο πρωινό, της είχα κάνει συνέντευξη. Ο όρος ήταν ότι δεν θα μιλήσουμε καθόλου γι’ αυτό το κομμάτι, για τις γυναίκες στην Τουρκία. Το είχε βάλει σαν όρο. Γι’ αυτό ρωτάω αν υπήρχε κάποιο θέμα».

 Θυμίζουμε ότι η Έλενα Παπαρίζου που κέρδισε τον μουσικό διαγωνισμό το 2005 με το τραγούδι «My number one», αλλά και η Σερτάμπ Ερενέρ που κέρδισε το 2003 με το «Everyway that I can», εκπροσωπώντας την Τουρκία, θα ανέβουν στη σκηνή του Β’ Ημιτελικού της Eurovision, που θα μεταδοθεί απόψε, 9 Μαΐου, στις 22:00 το βράδυ από την ΕΡΤ1. Μαζί τους θα δούμε και τη Σαρλότε Περέλι από τη Σουηδία, που κέρδισε τον διαγωνισμό το 1999.