5 περιοχές για το καλύτερο nightlife στην Ελλάδα

22 Δεκ. 2023, 09:32

5 περιοχές για το καλύτερο nightlife στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα ο κόσμος ξέρει να διασκεδάζει… και αυτό το γνωρίζουν όλοι!

Για αυτό κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται τη χώρα μας. Ώστε να ανακαλύψουν τη φυσική ομορφιά του τόπου μας φυσικά, αλλά και για να νιώσουν έστω και για λίγο την αξέχαστη νυχτερινή ζωή που προσφέρουμε.

Ποια μέρη όμως είναι τα αγαπημένα τόσο ντόπιων όσο και επισκεπτών για τη διασκέδαση στην Ελλάδα; Ανακαλύψτε όλα τα τώρα!

Μύκονος

Η Μύκονος αποτελεί την αγαπημένη επιλογή πάρα πολλών τουριστών από όλο τον κόσμο, τόσο για τη φυσική της ομορφιά όσο και για την ανεπανάληπτη νυχτερινή της διασκέδαση. Τα μπαρ και τα κλαμπ που διαθέτει είναι πάρα πολλά και όλα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών είναι γεμάτα.

Από το πρωί λοιπόν μέχρι το βράδυ θα μπορείτε να διασκεδάζετε και να χορεύετε ανακαλύπτοντας γιατί έχει η Μύκονος έχει από τα καλύτερα nightlife στην Ελλάδα. Σίγουρα σε όποιο μαγαζί και αν είστε θα βρείτε κοντά σας κάποιον διάσημο ηθοποιό, τραγουδιστή ή γενικά κάποιον celebrity της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Διοργανώνονται πάρα πολλά φεστιβάλ με γνωστούς DJs από όλο τον κόσμο και κάθε πάρτυ είναι πιο μαγευτικό από το άλλο. Μην ξεχνάμε πως η Μύκονος έχει το club Cavo Paradiso που βρέθηκε το 2023 στην 24η θέση ανάμεσα στα 100 καλύτερα του κόσμου… Και αυτό λέει πολλά!

Ίος

Η Ίος θεωρείται ένα must προορισμός για φοιτητές και κάθε καλοκαίρι γεμίζει από αυτούς, οι οποίοι ψάχνουν τους καλύτερους τρόπους διασκέδασης στο νησί. Από τους καλύτερους, ο οποίος ακολουθεί πιστά τη λίστα στην οποία βρίσκεται και το προηγούμενο club στη Μύκονο, είναι η ατελείωτη διασκέδαση στο Farout Beach Club, νούμερο 54 στην παραπάνω λίστα.

Καθώς βραδιάζει λοιπόν όλοι οι νέοι μετακινούνται από τα beach bars στα οποία διασκέδαζαν όλο το πρωί ώστε να γνωρίσουν τα βραδινά μαγαζιά στη Χώρα του νησιού. Τόσο στην πλατεία όσο και σε όλα τα σοκάκια τριγύρω θα βρείτε αμέτρητα bar και club για να πιείτε το ποτό σας και να χορέψετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες…

Αθήνα

Όταν λέμε ότι η Αθήνα έχει τα πάντα… το εννοούμε! Από wine bars και πολυτελή εστιατόρια σε μεγάλα κλαμπ που φιλοξενούν διάσημους DJ και φυσικά μπουζούκια για να απολαύσετε ζωντανά την αγαπημένη σας ελληνική λαϊκή μουσική.

Υπάρχουν αμέτρητες ταράτσες με θέα την Ακρόπολη, πολλά μεζεδοπωλεία και ταβέρνες με παραδοσιακούς μεζέδες για να δοκιμάσετε, στα οποία μάλιστα πολύ συχνά διοργανώνονται ελληνικές βραδιές με ζωντανή μουσική. Καθίστε σε ένα από τα δεκάδες καφέ για να απολαύσετε με ησυχία τον απογευματινό σας καφέ, ενώ η βραδινή πλευρά της πόλης αρχίζει να ζωντανεύει για να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

Δε θα μιλήσουμε καν για τις εκατοντάδες επιλογές σε live shows και παραστάσεις γιατί δεν θα μας φτάσει ούτε ένα ολόκληρο άρθρο!

Κρήτη

Χερσόνησος, Μάλια, Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο. Οι 5 πιο σημαντικές στάσεις στο ταξίδι σας στην Κρήτη!

Η Χερσόνησος και τα Μάλια έχουν εκατοντάδες μπαράκια, club και ντίσκο που υπόσχονται τρελή διασκέδαση χωρίς διακοπή και προσελκύουν πολλούς τουρίστες από τις Σκανδιναβικές χώρες και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το Ρέθυμνο από την άλλη μπορεί να μην έχει τόσο έντονη νυχτερινή ζωή αλλά σίγουρα δε λείπουν οι ντίσκο, τα μπαρ, τα ρακάδικα στην παλιά πόλη με την παραδοσιακή μουσική αλλά και τα μαγαζιά στο παλιό λιμάνι τα οποία περιμένουν να σας προσφέρουν μεζέδες με φρέσκο ψάρι.

Το Ηράκλειο και τα Χανιά παρουσιάζουν μια τελείως διαφορετική πλευρά της Κρήτης. Ήσυχες βραδιές οι οποίες βασίζονται περισσότερο σε βόλτες στα σοκάκια των πόλεων, εκδηλώσεις, συναυλίες και παραδοσιακά γλέντια.

Ρόδος

Η Ρόδος έχει επιλογές τόσο για εκείνους που θέλουν έντονη νυχτερινή ζωή, όσο και για εκείνους που θέλουν κάτι πιο ήσυχο. Μπαρ και κλαμπ που ικανοποιούν κάθε γούστο σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Το Φαληράκι αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές για νυχτερινή διασκέδαση στη Ρόδο. Εκεί θα βρείτε πολλά κλαμπ και μπαρ, ενώ για τις ιδιαίτερες γεύσεις του νησιού κατευθυνθείτε σε ένα από τα αμέτρητα εστιατόρια της περιοχής.

Η Λίνδος συνδυάζει υπέροχα τις ανάγκες αυτών που αναζητούν πιο έντονη διασκέδαση μέχρι το πρωί αλλά και αυτές εκείνων που προτιμούν να χαλαρώσουν με ένα κοκτέιλ σε ένα μαγαζί με υπέροχη θέα. Από την άλλη η Ιαλυσός έχει πολλά μπαρ για κάθε στυλ στην οδό Φερενίκης, από live rock μουσικής μέχρι mainstream βραδιές με αγαπημένα hit του σήμερα και του χθες.

Κανονίστε το επόμενο σας ταξίδι σήμερα

Δε μπορείτε να αντισταθείτε στο κάλεσμα των περιοχών αυτών για να τα εξερευνήσετε και να διασκεδάσετε στα μαγαζιά τους; Κλείστε λοιπόν αμέσως τα εισιτήριά σας για να τα επισκεφτείτε και να δημιουργήσετε μοναδικές εμπειρίες!

Κάθε μέρος έχει να σας προσφέρει κάτι πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Διαλέξτε το ιδανικό για εσάς και αφεθείτε στο ρυθμό του…