Τα 3 ζώδια που είναι τα αγαπημένα του Σύμπαντος μεταξύ 1 και 7 Ιουλίου

02 Ιουλ. 2024, 10:47

Τα 3 ζώδια που είναι τα αγαπημένα του Σύμπαντος μεταξύ 1 και 7 Ιουλίου

Η πρώτη εβδομάδα φέρνει μια θεϊκή ευκαιρία να αξιοποιήσετε όχι μόνο τη διαίσθησή σας, αλλά να το κάνετε με περισσότερη τόλμη και δημιουργικότητα, καθώς ο Ερμής επιστρέφει στον Λέοντα την Τρίτη, 2 Ιουλίου, λίγο πριν από τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο την Παρασκευή, 5 Ιουλίου και 3 ζώδια θα είναι τα αγαπημένα του σύμπαντος.

Οι Νέες Σελήνες αφορούν πάντα τα ξεκινήματα, αλλά με τον Ερμή στον Λέοντα, οι ανατροπές, οι προσφορές και η ορμή προς τα εμπρός θα είναι έντονες, βοηθώντας τρία ζώδια να βρουν όχι μόνο την τύχη που χρειάζονται, αλλά και να τη διατηρήσουν.

Τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου, ο Ποσειδώνας ξεκινά την εβδομάδα με ανάδρομη πορεία στους Ιχθύες, βοηθώντας σας να δείτε την αλήθεια και να στραφείτε στην εξεύρεση ελπίδας μέσα σε αυτό που είναι αληθινό.

Αυτό μπορεί να «κρύβει» κάποιες δραματικές αποκαλύψεις, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εκδηλώσετε αυτό που θα διαρκέσει αντί για αυτό που είναι εφήμερο.

Καθώς προσεγγίζετε την ενέργεια των άστρων αυτή την εβδομάδα, φροντίστε να αναδείξετε τον πιο γεμάτο αυτοπεποίθηση εαυτό σας. Αφιερώστε χρόνο για ενδοσκόπηση και στη συνέχεια μην διστάσετε να γνωρίζετε ότι αυτή η νέα αρχή έχει όλη την τύχη γραμμένη πάνω της.

Τα 3 ζώδια που είναι τα αγαπημένα του Σύμπαντος μεταξύ 1 και 7 Ιουλίου
Σκορπιός
Καρκίνος
Δίδυμοι

Σκορπιός
Σκορπιέ, σε περιμένει μια απολαυστική και γεμάτη δράση εβδομάδα, καθώς η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ευλογεί τη ζωή σου με τύχη και ο Ερμής στον Λέοντα ευνοεί νέες προσφορές και αφθονία στην καριέρα σου. Έχεις δουλέψει σκληρά για να εκδηλώσεις αυτές τις αλλαγές και να κρατήσεις την ελπίδα στις στιγμές που φαινόταν πως τίποτα δεν συνέβαινε. Αυτό όμως είναι το μαγικό του σύμπαντος, γιατί ακόμα και όταν όλα μοιάζουν να έχουν σταματήσει, το σύμπαν εξακολουθεί να λειτουργεί προς όφελός σου.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάσαι στην εβδομάδα της 1ης Ιουλίου είναι να αγκαλιάσεις το νέο, πράγμα που σημαίνει επίσης να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε μπορεί να νιώθεις ασφαλές ή οικείο. Οδηγείσαι σε νέους ορίζοντες και εδάφη, αλλά μπορείς να φτάσεις εκεί μόνο αν επιτρέψεις στον εαυτό σου να αρχίσει να προχωράει. Προσπάθησε να μην δεσμευτείς σε τίποτα και άφησε τον εαυτό σου να πιστέψει στο καλύτερο για το τι έρχεται – ειδικά αν φέρει μετακόμιση ή ακόμα και ένα ταξίδι λόγω επαγγελματικών ευκαιριών.

Είσαι προορισμένος για επιτυχία, Σκορπιέ, αλλά για να πάρεις αυτό που θέλεις, πρέπει να είσαι διατεθειμένος να αναλάβεις κάποια ρίσκα ακολουθώντας τη διαίσθησή σου. Προσπάθησε να εξασκηθείς στο να κρατάς χώρο για αυτά που νιώθεις, χωρίς να του δίνεις χρονικό πλαίσιο ή ακόμα και συγκεκριμένα βήματα. Πίστεψε ότι είσαι και θα οδηγηθείς, και καθώς το κάνεις, θα δεις ότι η διαίσθησή σου πάντα σε οδηγούσε προς την καλύτερη ζωή σου.

Καρκίνος
Καρκίνε, αυτή την περίοδο έχεις ένα μοναδικό διαισθητικό χάρισμα για το πώς να δημιουργήσεις πλούτο, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι πρέπει να αρχίσεις να βάζεις αυτές τις ιδέες σε εφαρμογή. Ο Ερμής θα μετακινηθεί στον Λέοντα την Τρίτη, 2 Ιουλίου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αρχίσεις να σκέφτεσαι τρόπους να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να προσελκύσεις μεγαλύτερο πλούτο στη ζωή σου – αλλά η πραγματική μαγεία ξεκινά καθώς η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανατέλλει την Παρασκευή, 5 Ιουλίου και είσαι έτοιμος να βγάλεις τις ιδέες σου στον κόσμο.

Προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε διαλογισμό και επικύρωσε τις ιδέες που φέρνει στην επιφάνεια η διαίσθησή σου. Είτε επιστρέφετε σε ένα παλιό project, είτε ανεβάζετε τις δικές σας τιμές, είτε παλεύετε για ένα μπόνους, είστε έτοιμοι να λάβετε ένα οικονομικό δώρο υπό την ενέργεια του Λέοντα. Άρχισε να σχεδιάζεις για την επιτυχία σου – κατέγραψε τις ιδέες σου και μερικά βήματα για το πώς να αρχίσεις να τις εφαρμόζεις, έτσι ώστε τη στιγμή της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο να νιώθεις σίγουρος ότι φυτεύεις τους σπόρους της τύχης για οικονομική αφθονία.

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις με την ενέργεια της εβδομάδας της 1ης Ιουλίου είναι να δημιουργήσεις χώρο για τη διαίσθησή σου και να μην απορρίπτεις καμία ιδέα απλά επειδή ο παλιός σου εαυτός δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να γίνει. Προσπάθησε να γίνεις λίγο θαρραλέος στο να γνωρίζεις όχι μόνο τι αξίζεις, αλλά και την ικανότητά σου να το εκδηλώσεις.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σου δίνεται ένα δώρο χρόνου και δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς σε αυτή τη διαδικασία. Τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου, ο Ποσειδώνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες, χαρίζοντάς σου νέες ιδέες για την επαγγελματική σου πορεία και ακόμα και για την τρέχουσα κατάσταση των στόχων της καριέρας σου.

Κάθε φορά που ο Ποσειδώνας ξεκινά ανάδρομη πορεία, τείνει να φέρνει μια στιγμή όπου βλέπεις ξαφνικά αυτό που ήταν μπροστά σου, και σε αυτή την περίπτωση, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποια θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα. Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα σε ζητά να ανοίξεις τα μάτια σου για να δεις την αλήθεια, ανεξάρτητα από το πώς μπορεί να αλλάξει τα σχέδια σου ή ακόμα και την πορεία σου. Σου υπενθυμίζει ότι αυτό που χτίζεται στην αλήθεια είναι αλάθητο και επίσης ευλογεί τη ζωή σου με τύχη.

Να είσαι ανοιχτός στο να αφιερώσεις χρόνο για να σκεφτείς αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια – μην δεις τίποτα ως πισωγύρισμα αλλά ως μια θεϊκή ευκαιρία. Το σύμπαν εργάζεται πραγματικά για σένα αυτή την περίοδο, αλλά χρειάζεσαι να δεις τι αντιμετωπίζεις πραγματικά για να μπορέσεις να εκδηλώσεις μεγαλύτερη επιτυχία και αναγνώριση στην επαγγελματική σου ζωή.

Καθώς σε κατευθύνουν να ασχοληθείς περισσότερο με την καριέρα σου, έχεις επίσης ανακαλύψει ότι θέλεις να νιώθεις ότι εκπληρώνεις έναν μεγαλύτερο σκοπό από το να εισπράττεις έναν μισθό. Αυτή η περίοδος της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα μπορεί να σου δώσει την κατανόηση και την οξυδέρκεια για να σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιες αλλαγές μπορεί να χρειαστεί να κάνεις για να νιώσεις ότι δεν απλά ζεις μέσα στον σκοπό σου, αλλά και εργάζεσαι μέσα σε αυτόν.

.enikos