Αυτά τα πέντε ζώδια θα βιώσουν μαγεία στην καθημερινότητα τους με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

30 Ιουν. 2024, 12:05

Αυτά τα πέντε ζώδια θα βιώσουν μαγεία στην καθημερινότητα τους με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Αυτοί που αποφασίσουν να πράξουν κερδίζουν πάντα. Αυτό είναι το κυρίαρχο θέμα της εβδομάδας μεταξύ 1 – 7 Ιουλίου 2024. Είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε το πεπρωμένο σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στη Γη;

Υπάρχουν πέντε ζώδια που θα δουν την μαγεία στην καθημερινότητά τους κάτω από αυτή την κοσμική επιρροή. Έχουμε αρκετές σημαντικές αστρολογικές διελεύσεις που πρέπει να προσέξουμε.

Πρώτον, στις 2 Ιουλίου θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αυτό θα αυξήσει τον αριθμό των ανάδρομων πλανητών σε τρεις, αφού και ο Πλούτωνας με τον Κρόνο θα βρίσκονται όλοι σε ανάδρομη πορεία. Με δεδομένο ότι η Δήμητρα και η Παλλάδα κινούνται επίσης ανάδρομα αυτή την περίοδο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρκετή ανάδρομη ενέργεια.

Παρόλα αυτά, το θέμα είναι να είμαστε προληπτικοί αυτή την εβδομάδα. Είναι ένα κάλεσμα για δράση όταν ο υπόλοιπος κόσμος κοιμάται εξαιτίας των ανάδρομων πλανητών. Έχουμε επίσης την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 2 Ιουλίου. Έτσι, αυτό θα δώσει μια γερή ώθηση στις δημιουργικές της ικανότητες. Αφήστε την εσωτερική σας ιδιοφυΐα να αναδυθεί και να λάμψει.

Τέλος, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 5 Ιουλίου είναι άλλο ένα κοσμικό γεγονός θετικής επιρροής. Αν επιθυμείτε να δείτε μια ευχή ή επιθυμία να γίνεται πραγματικότητα, αυτή είναι η μέρα. Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας και αφήστε τη Σελήνη να κάνει τα υπόλοιπα!

Παρακάτω θα διαβάστε πώς η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί μαγεία στην καθημερινότητα πέντε ζωδίων για όλη την εβδομάδα από την 1η έως την 7η Ιουλίου.

Τα 5 ζώδια που θα βιώσουν μαγεία στην καθημερινότητα τους με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Ταύρος
Ο καλύτερος τομέας για να εστιάσετε είναι οι δραστηριότητες αυτοφροντίδας και να θέσετε την ευεξία σας σε προτεραιότητα.

Ταύρε, η ενέργεια αυτή την εβδομάδα για σένα αφορά την ανάληψη της ευθύνης της ζωής σου και το να μην κάνεις πίσω από έναν αγώνα. Το πρώτο μισό της εβδομάδας θα σας δει να λάμπετε σαν διαμάντι και να επιδεικνύετε όλα τα χαρακτηριστικά της κινητήριας δύναμής σας. Εφόσον έχετε πίστη στην ικανότητά σας να ανατρέψετε τα πράγματα, θα τα καταφέρετε.

Προσπαθήστε όμως να είστε πιο χαλαροί και αργοί στο δεύτερο μισό της εβδομάδας. Αφήστε αυτό να σας βοηθήσει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Αν επιλέξετε να τιμήσετε τον εαυτό σας μέσω της αυτοφροντίδας και της αγάπης, θα νιώσετε πιο σίγουροι και δυνατοί στο εγγύς μέλλον.

Αιγόκερως
Καλύτερος τομέας για να εστιάσετε είναι η προσωπική επανάσταση και να κάνετε κάποιες αλλαγές στην γκαρνταρόμπα που ταιριάζουν στον νέο σας εαυτό.

Αιγόκερε, τίποτα δεν χάθηκε, τίποτα δεν κερδήθηκε. Αυτή φαίνεται να είναι η φράση της εβδομάδας για σένα όχι με τη γενική έννοια του πού πάνε τα πάντα. Αφορά περισσότερο το να γνωρίζετε τι πρέπει να θυσιάσετε προκειμένου να προωθήσετε τους στόχους σας και να επιτύχετε τα όνειρά σας. Ποιες είναι οι πραγματικές σας προτεραιότητες; Επικεντρωθείτε σε αυτές.

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα σας φέρει σε ένα σταυροδρόμι. Σας περιμένουν μεγάλες αποφάσεις, αλλά μην τις πάρετε παρορμητικά. Κάποια μονοπάτια είναι ιδανικά για εσάς, αλλά θα χρειαστεί να θυσιάσετε τον ύπνο και τις προσωπικές σας υποχρεώσεις, ειδικά αν ασχολείστε με την έρευνα ή σκέφτεστε να συμμετάσχετε σε ένα μεγάλο έργο.

Κριός
Καλύτερος τομέας για να εστιάσετε είναι να επιτρέψετε στα επώδυνα συναισθήματα να φύγουν και να αθληθείτε.

Κριέ, η ενέργεια αυτής της εβδομάδας έχει να κάνει με το να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου και να συνειδητοποιήσεις από τι είσαι φτιαγμένος. Μην αφήνετε κανέναν να σας χαρακτηρίζει ως αδύναμους και ανίκανους.

Δεν έχουν ιδέα τι κρύβεται μέσα σας. Οι κοσμικές δυνάμεις είναι εδώ για να σας παράσχουν πλήρη υποστήριξη, αν επιλέξετε να τιμήσετε τον εαυτό σας και να έχετε αυτοπεποίθηση.

Σας ενθαρρύνουν επίσης να είστε πιο διακριτικοί όσον αφορά την πορεία προς τα εμπρός. Το να μείνετε ή να φύγετε είναι το ερώτημα ειδικά αν έχετε τοξικές παρουσίες στην προσωπική σας ζωή που προσπαθούν να σας κρατήσουν πίσω.

Λέων
Καλύτερος τομέας για να εστιάσετε είναι να μάθετε να μαγειρεύετε με καλύτερα υλικά και να γεμίσετε το ντουλάπι σας με θρεπτικά τρόφιμα.

Η νύχτα είναι μεγάλη. Αυτή είναι η τέλεια φράση για σένα αυτή την εβδομάδα, Λέων. Πρόκειται να ζήσετε τα πιο εκπληκτικά πράγματα κατά τη διάρκεια των επόμενων επτά ημερών, ειδικά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου!

Το πρώτο μισό της εβδομάδας σας καλεί να έχετε αυτοπεποίθηση. Αφήστε και το ενδυματολογικό σας στυλ να μιλήσει για εσάς. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε πίσω ή να κρυφτείτε.

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι γεμάτο διασκέδαση, παιχνίδια και ίσως μια νέα περιπέτεια. Αν αναζητάτε τον έρωτα, ίσως τον βρείτε ασχολούμενοι με τους αγαπημένους σας ή τους φίλους σας. Γι’ αυτό κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο! Είναι επίσης η ιδανική στιγμή για ένα πάρτι αρραβώνων ή έναν γάμο για όσους βρίσκονται κοντά σε κάτι τέτοιο.

Παρθένος
Καλύτερος τομέας για να εστιάσετε είναι η οργάνωση για παράδειγμα μπορείτε να καταγράψετε συνταγές που θέλετε να δοκιμάσετε να μαγειρέψετε.

Νέες ευκαιρίες βρίσκονται μπροστά σου αυτή την εβδομάδα, Παρθένε. Είστε έτοιμοι να τις εκμεταλλευτείτε και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας; Το πρώτο μισό της εβδομάδας σε προτρέπει να γνωρίζεις ακριβώς τι θέλεις, ώστε να μην αποσπάσαι από τις ανάγκες και τις επιθυμίες εκείνων που οι δρόμοι τους αποκλίνουν από τους δικούς σου. Όλα τα διασκεδαστικά και όμορφα πράγματα μπορεί να μην είναι για εσάς.

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα σας φέρει περισσότερες επιλογές και χώρο για αυτοφροντίδα. Επιλέξτε τον εαυτό σας και ζήστε πιο ολιστικά. Αν έχετε παιδιά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε από την οικογένειά σας βοήθεια για τις δουλειές της φύλαξης των παιδιών.

πηγή: enikos.gr