Πρίγκιπας Χάρι: Είναι συντετριμμένος που τον «έκοψε» η βασιλική οικογένεια – Θέλει να σταθεί στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον

28 Ιουν. 2024, 20:34

Πρίγκιπας Χάρι: Είναι συντετριμμένος που τον «έκοψε» η βασιλική οικογένεια – Θέλει να σταθεί στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον

Μπερδεμένος φέρεται να είναι ο πρίγκιπας Χάρι επειδή δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί η βασιλική οικογένεια έχει βάλει στην άκρη τον ίδιο και την Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ εγκατέλειψαν τη βασιλική ζωή το 2020 και μετακόμισαν στις ΗΠΑ για να κάνουν μια νέα αρχή. Έκτοτε, έχουν αποξενωθεί από τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Ο πρίγκιπας Χάρι έχει ταξιδέψει στην γενέτειρα του ελάχιστες φορές τα τελευταία χρόνια.

Μια πηγή ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας, ο οποίος δεν πήρε πρόκληση για την τελετή Trooping the Colour νωρίτερα αυτό το μήνα, έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι «ένα πραγματικό αουτσάιντερ». «Είναι συντετριμμένος και μπερδεμένος από τον τρόπο που τον έχουν αποκόψει και φαινομενικά δεν έχουν ούτε μία δεύτερη σκέψη», δήλωσε η πηγή στο περιοδικό Closer.

Και συνέχισε: «Ο Χάρι ήταν πολύ αναστατωμένος και συναισθηματικά φορτισμένος όταν είδε τα πλάνα της Κέιτ [Μίντλετον] στο Trooping the Colour». Η πηγή πρόσθεσε ότι ο πρίγκιπας Χάρι «ανησυχεί τόσο πολύ» για την πριγκίπισσα της Ουαλίας από τότε που έμαθε για τη διάγνωση του καρκίνου της. «Ενώ έχει καταφέρει να συνδεθεί μαζί της σε μερικές περιπτώσεις, δεν είναι τόσο συχνά όσο θα ήθελε», εξήγησε η πηγή.

«Θα του άρεσε πολύ να ήταν εκεί, έστω και μόνο για να συγχαρεί και να υποστηρίξει την Κέιτ από κοντά σε μια απίστευτα δύσκολη μέρα για εκείνη», είπε η ίδια πηγή.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φέτος δεν προσκλήθηκαν στον ετήσιο εορτασμό για τα γενέθλια του Βρετανού μονάρχη. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που έμειναν εκτός της τελετής Trooping the Colour. «Το γεγονός ότι πρέπει να παρακολουθεί από την τηλεόραση ή μέσω του διαδικτύου από 6.000 μίλια μακριά τον στεναχώρησε πολύ. Είναι πραγματικά σημαντικό το γεγονός ότι είναι ένα πραγματικό αουτσάιντερ σε αυτό το σημείο», δήλωσε η πηγή.

«Είναι απίστευτα περήφανος γι’ αυτήν (σ.σ. την Κέιτ Μίντλετον) και ενθαρρυμένος από το γεγονός ότι προφανώς έχει πολύ καλούς γιατρούς και φάνηκε να είναι υγιής και ευδιάθετη», τόνισε η πηγή. «Αλλά το γεγονός ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με την αγαπημένη του κουνιάδα από κοντά είναι μια κλωτσιά στα σωθικά και κάτι με το οποίο δυσκολεύεται απίστευτα να ζήσει», συμπλήρωσε η πηγή.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αναφέρθηκε ότι ο πρίγκιπας, Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επιθυμούσαν να επανασυνδεθούν με την Κέιτ Μίντλετον. Το ζευγάρι φέρεται να είχε προσεγγίσει την πριγκίπισσα της Ουαλίας πριν από την δημόσια επιστροφή της στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Πηγή: enikos.gr