Σασμός: Δυο σφαίρες μοιράστηκαν Μαθιός και Αντρέας, ένας όμως άφησε την τελευταία του πνοή

28 Ιουν. 2024, 09:43

Σασμός: Δυο σφαίρες μοιράστηκαν Μαθιός και Αντρέας, ένας όμως άφησε την τελευταία του πνοή

Δημήτρης Λάλος ή Βασίλης Μπισμπίκης... άφησε τηλεοπτικά την τελευταία του πνοή λίγο πριν ολοκληρωθεί ο Σασμός;

 
Πρόσω ολοταχώς για το οριστικό φινάλε βαδίζει ο «Σασμός» στον Alpha με αποτέλεσμα κάθε ένα από τα τελευταία του επεισόδια να επιφυλάσσει εκπλήξεις και ανατροπές στο τηλεοπτικό κοινό του Alpha. Αυτό ακριβώς δηλαδή που συνέβη και τη νύχτα της Πέμπτης όπως και είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Λίγο πριν πέσει λοιπόν η αυλαία του νέου επεισοδίου για την καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός βρέθηκαν στην ίδια πλατεία ο Μαθιός, ο Αντρέας και ο Ρούσσος Σταματάκης. Πρώτοι στο σημείο συναντήθηκαν ο Αντρέας και ο Ρούσσος για να ανταλλάξουν λόγια βαριά και το κλίμα ανάμεσα τους να είναι κάτι παραπάνω από τεταμένο.

Μια μικρή σπίθα αρκούσε για να πάρουν όλα φωτιά. Ο Μαθιός έσπευσε στο σημείο για να προλάβει τα χειρότερα και κυρίως να συγκρατήσει τον ήρωα που ερμηνεύει ο Βασίλης Μπισμπίκης. «Αντρέα, σταμάτα! Τι θα κάνεις θα σκοτώσεις τον πατέρα σου;» φώναξε ο ήρωας που «ντύνεται» τρία χρόνια τώρα ο Δημήτρης Λάλος.

«Δεν είναι πατέρας μου, εχθρός μου είναι. Φύγε! Φύγε γιατί θα την πληρώσεις εσύ» απάντησε, έντονα ο Αντρέας, στρέφοντας το όπλο στο πρόσωπο του Μαθιού. Τότε οι δυο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και ο πυροβολισμός ήχησε παγώνοντας τα πάντα γύρω του.  Λαβωμένος με αίμα στο στήθος έπεσε ο Μαθιός στο έδαφος με τον Αντρέα να γυρνά εξαγριωμένος στον Ρούσσο και να το σημαδεύει ξανά. «Όχι, τώρα είναι η δικιά σου σειρά» αναφώνησε, από το έδαφος, ο Μαθιός για να πυροβολήσει απευθείας στην καρδιά τον Αντρέα.

Ο ήρωας που ερμηνεύει ο Βασίλης Μπισμπίκης στον Σασμό έπεσε στο έδαφος για να αφήσει, λίγα λεπτά αργότερα, την τελευταία του πνοή. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως ο Αντρέας πέθανε στα χέρια του πατέρα του.

Από την άλλη, ωστόσο, ο Μαθιός φάνηκε να αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να πεθάνει μιας και μίλησε τόσο στον παπά όσο και στον Φραγκιαδάκη που βρέθηκαν στη συνέχεια στο πλευρό του. Και έτσι ο Σασμός φτάνει, σε λίγα ακόμα επεισόδια, στο τέλος του…

Τα σχόλια στο Twitter