Λύγισε η Όλγα Τρέμη: Έκλαιγαν οι τεχνικοί μέσα στο στούντιο σαν μωρά! Με το που βγήκα έξω

24 Ιουν. 2024, 12:10

Λύγισε η Όλγα Τρέμη: Έκλαιγαν οι τεχνικοί μέσα στο στούντιο σαν μωρά! Με το που βγήκα έξω

Η Όλγα Τρέμη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Black Box με τη Μάγκυ Δούση το βράδυ της Κυριακής 23/6. Στο πλατό μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια την ρώτησε και για την τελευταία της αποφώνηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η οποία μέχρι και σήμερα συγκινεί όποιον την παρακολουθήσει.

Μάλιστα, πρόβαλλαν το εν λόγω απόσπασμα στον αέρα, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να "λυγίσει" και να δακρύσει, κάνοντας μια όμορφη εξομολόγηση για την ημέρα εκείνη που θα της μείνει για πάντα στο μυαλό.

Η εξομολόγηση της Όλγας Τρέμη για το MEGA
«Έπεσε πολύ κλάμα τότε. Ήμουν και συγκινημένη και τρακαρισμένη, τότε δεν το είχα συνειδητοποιήσει ότι είχα τρακ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Στα δελτία ειδήσεων οι ρόλοι είναι πολύ περιοριστικοί και έχουν κανόνες, δεν επιτρέπουν και ιδιαίτερη έκφραση του συναισθήματος. Εκείνη όμως ήταν μια, πραγματικά, μοναδική βραδιά. Έκλαιγαν οι τεχνικοί μέσα στο στούντιο, όλοι, τώρα μιλάμε για δίμετρα παλικάρια που έκλαιγαν σαν μωρά παιδιά. 

Εν τω μεταξύ έκλαιγαν και απ’ έξω αλλά εγώ βέβαια δεν μπορούσα να το καταλάβω αυτό όσο βρισκόμουν μέσα στο στούντιο. Με το που βγήκα με περίμεναν πάρα πολλές ζεστές αγκαλιές. Πολλές ζεστές αγκαλιές. Πολλοί άνθρωποι ήταν συγκινημένοι και μου είχαν κάνει και μια τούρτα αποχαιρετιστήρια. Αυτό έγινε εκείνη την ημέρα, εκείνο το βράδυ», είπε μεταξύ άλλων η Όλγα Τρέμη.

Να υπενθυμίσουμε πως από το 2005 η Όλγα Τρέμη άρχισε να παρουσιάζει τις καθημερινές το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Mega Channel, μετά την παραίτηση της Μάρας Ζαχαρέα. Συνέχισε την παρουσίαση μέχρι το 2014, οπότε και παραιτήθηκε. Επέστρεψε πάντως στην καθημερινή παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega στις 12 Ιανουαρίου 2015 και παρέμεινε μέχρι το 2016 που άρχισαν τα οικονομικά προβλήματα στην ιδιοκτήτρια επιχείρηση (Τηλέτυπος Α.Ε.).