Τελείωσε ο Σασμός με happy end – Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο για το τέλος της επιτυχημένης σειράς

09 Ιουλ. 2024, 14:40

Τελείωσε ο Σασμός με happy end – Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο για το τέλος της επιτυχημένης σειράς

Οριστική αυλαία έριξε ο «Σασμός» τη νύχτα της Δευτέρας 8 Ιουλίου, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha, έπειτα από την τρίχρονη καθημερινή του παρουσία στη μικρή μας οθόνη.

Στο τελευταίο διπλό επεισόδιο για τη σειρά «Σασμός» στον Alpha, ένα γλέντι τρικούβερτο με άρωμα Κρήτης στήθηκε λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και όλοι οι ήρωες χάρηκαν με τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρούς. Ένας γάμος που ήρθε να συμβεί τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Μαθιού.

Πριν τον γάμο ωστόσο προηγήθηκε η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της ηρωίδας που ερμηνεύει τηλεοπτικά με μαεστρία η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τα τελευταία τρία χρόνια. Όλοι στο σπίτι δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, λοιπόν, μόλις η Αργυρώ έκανε το τεστ εγκυμοσύνη και αυτό ήταν θετικό.

Έτσι, λίγα λεπτά πριν από την μεγάλη αυλαία, ο «Σασμός» πήρε… φωτιά και όλοι οι χαρακτήρες βρέθηκαν στην εκκλησιά για την πιο ευτυχισμένη στιγμή του πρωταγωνιστικού ζευγαριού της σειράς. «Γαμπρέ, σου την παραδίδω. να την προσέχεις σαν τα μάτια σου» είπε ο Παύλος πηγαίνοντας τη νύφη πλάι στον γαμπρό με εκείνον να του δίνει τον λόγο του. Το ένα flashback διαδέχθηκε το άλλο, εκείνη τη στιγμή, για να διακόψει ο παπάς την σκέψη του ζευγαριού και να ξεκινήσει το μυστήριο.

Εύλογα, όμως, από την σκέψη του Αστέρη δεν μπορούσε να βγει ο άνθρωπος που του έλειπε πιο πολύ από τον καθένα εκείνη τη στιγμή. Ο αδελφός του, ο Μαθιός. Στη συνέχεια όμως, με την μουσική και τις στιγμές από τους προηγούμενους κύκλους του σίριαλ να εναλλάσσονται διαρκώς και να πλημμυρίζουν ροή του τελευταίου αυτού επεισόδιο, όλοι οι ήρωες γιόρτασαν με την χαρά των δυο παιδιών συνοδεία βεβαίως άφθονου τραγουδιού.

«Πάμε να γλεντήσουμε;» ρώτησε και ο Αστέρης, με χαμόγελο, την Αργυρώ για να δώσει το έναυσμα και για εκείνους.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως το παρών σε αυτό το γλέντι έδωσε μουσικά και ο Γιάννης Κότσιρας ο οποίος και είναι η «φωνή» του Σασμού ερμηνεύοντας το soundrack της καθημερινής σειράς του Alpha. «Αργυρώ και Αστέρη, Αστέρη και Αργυρώ, ξέρω πάρα πολύ καλά πόσα περάσατε για να φτάσετε μέχρι εδώ».

«Θέλω λοιπόν να σας αφιερώσω το επόμενο τραγούδι κι αν γίνεται να ανοίξετε τον χορό» τόνισε ο τραγουδιστής, απευθυνόμενος στο πρωταγωνιστικό δίδυμο, το οποίο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του και ανέβηκε στη σκηνή.

Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter: