Παγιδευμένοι – spoiler: Ο Σταύρος βάζει τον Δημήτρη στο «κάδρο» για τον θάνατο του Άγγελου

09 Δεκ. 2022, 16:01

Παγιδευμένοι – spoiler: Ο Σταύρος βάζει τον Δημήτρη στο «κάδρο» για τον θάνατο του Άγγελου

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν η τηλεθεατές την επιστροφή των «Παγιδευμένων» στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με τη νέα χρονιά. Οι fans της σειράς που «κόπηκε» νωρίς -οι σειρές Mega και Alpha συνεχίζονται κανονικά- για να παραχωρήσει τη θέση της στο Μουντιάλ αγωνιούν για την έκβαση των ερευνών του εισαγγελέα και βέβαια για την πορεία της σχέσης του με την Άννα.

Με την ευκαιρία την ανακοίνωσης της ημερομηνίας επιστροφής της σειράς στις οθόνες μας -16 Ιανουαρίου- ο ΑΝΤ1 έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser που θα δώσει τροφή για σκέψη στους τηλεθεατές.

Σε αυτό βλέπουμε τον Άγγελο στο κελί τη φυλακής του να ξεφυλλίζει ένα νομικό βιβλίο, το οποίος πέφτει από τα χέρια του. Τι είναι αυτό που απασχολεί το μυαλό του ψυχικά διαταραγμένου δικηγόρου και τι σχέση έχει αυτό με τον θάνατό του λίγο μετά;  

Όλα αυτά θα τα μάθουμε από τα μέσα του Γενάρη και μετά, όταν το κουβάρι της ζωής του Άγγελου Χατζή και της οικογένειάς του θα αρχίζει να ξετυλίγεται.

Η Υβόννη και η Κλειώ θα κατηγορήσουν ευθέως τον Αλέκο για τον θάνατο του νεαρού προκαλώντας την αγανακτισμένη αντίδρασή του. «Είστε σοβαροί; Καταλαβαίνεται ότι μιλάτε για τον γιο μου;» απαντάει στη γυναίκα του, που έχει χάσει το έδαφος κάτω απ’ τα πόδια της, και στην κουνιάδα του, η οποία ακονίζει τα μαχαίρια της.

Φυσικά η βασική ύποπτη για τη δολοφονία είναι η Άννα, που βρέθηκε σε μικρή απόσταση από τη σορό του δολοφόνου της αδελφής της. Όμως, την αστυνομία προβληματίζει το γεγονός ότι υπάρχουν ίχνη παρουσίας και τρίτου προσώπου στον τόπο του εγκλήματος.

Ο Δημήτρης θα επισκεφτεί ο ίδιος το σημείο που ερευνούν οι Αρχές για να σχηματίσει προσωπική εικόνα για την κατάσταση και να συλλέξει στοιχεία. Όμως, ο ερωτευμένος εισαγγελέας θα παραβλέψει πάνω στον ζήλο του ότι η υπόθεση είναι αρμοδιότητας του Σταύρου, ο οποίος παρακολουθεί κάθε του κίνηση με άγρυπνο βλέμμα.

Ο Σταύρος θα απαιτήσει από τον Δημήτρη να αποσυρθεί από την υπόθεση. Για την ακρίβεια τον προειδοποιεί ότι αν, ως σύζυγος της βασικής ύποπτης, συνεχίσει να μπλέκεται στα πόδια του, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές.

Το teaser για το επόμενο επεισόδιο των «Παγιδευμένων»: