Πρόωρο τέλος στη συνεργασία: Έριξαν αυλαία σχεδόν ένα μήνα μετά την πρεμιέρα

14 Νοε 2019, 18:33

Πρόωρο τέλος στη συνεργασία: Έριξαν αυλαία σχεδόν ένα μήνα μετά την πρεμιέρα

Η συνεργασία του Γιώργου Χατζηνάσιου με την Αλέκα Κανελλίδου στις Γραμμές, στον Κεραμεικό, είχε πρόωρο φινάλε. Το μουσικό σχήμα, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου, δεν συμπλήρωσε ούτε μήνα, ρίχνοντας οριστικά αυλαία πριν από λίγες ημέρες.

Οι εμφανίσεις του σημαντικού συνθέτη και της σπουδαίας ερμηνεύτριας είχαν προγραμματιστεί για τα Σάββατα και τις Κυριακές. Ωστόσο μετά τις πρώτες βραδιές λειτουργίας του κέντρου οι επιχειρηματίες δεν φάνηκαν ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου τις Κυριακές, καθώς αρκετά από τα καλά τραπέζια ήταν άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», πρότειναν στον Γιώργο Χατζηνάσιο και στην Αλέκα Κανελλίδου να εμφανίζονται μόνο μία φορά την εβδομάδα, συγκεκριμένα κάθε Σάββατο, που ήταν και η «δυνατή» τους ημέρα. Εκείνοι όμως ούτε που να το ακούσουν. Η απάντησή τους προς την επιχείρηση ήταν αρνητική και το σχήμα κατέβηκε άρον άρον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο μεγάλες μορφές της ελληνικής μουσικής σκηνής εμφανίζονταν μαζί και την προηγούμενη σεζόν στον ίδιο χώρο, πλην όμως με μεγάλη επιτυχία. Γι’ αυτό, άλλωστε, τους έγινε η πρόταση να συνεχίσουν φέτος, με νέο κύκλο μουσικών παραστάσεων. Μάλιστα, στο σχήμα προστέθηκε τούτη και ο Κώστας Καραφώτης, ώστε να δοθεί και μια διαφορετική και πιο νεανική «νότα» στο πρόγραμμα.

Λίγο όμως η οικονομική κρίση, λίγο η αρνητική περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί στη χώρα μας, δεν έφεραν την επιθυμητή προσέλευση κόσμου. Για τον δε Κώστα Καραφώτη αυτό ήταν το δεύτερο επαγγελματικό «χτύπημα» από την αρχή της σεζόν, καθώς «ναυάγησε» και το σίριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα στον Σκάι, στο οποίο θα κρατούσε έναν από τους βασικούς ρόλους. Πλέον οι επιχειρηματίες της μουσικής σκηνής Γραμμές έχουν έρθει σε επαφή με άλλους δύο καλλιτέχνες για να πάρουν τη σκυτάλη της διασκέδασης στο μαγαζί. Συγκεκριμένα, συζητούν με αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή και επιτυχημένη ερμηνεύτρια του έντεχνου ρεπερτορίου.