Ποιος θα τραγουδάει πού και με ποιον τον χειμώνα 2017-18. Τα νέα σχήματα

04 Αυγ. 2017, 09:25

Ποιος θα τραγουδάει πού και με ποιον τον χειμώνα 2017-18. Τα νέα σχήματα

 Συνεργασίες-έκπληξη, σχήματα-φωτιά και ένα φιλόδοξο comeback συνθέτουν το παζλ του αθηναϊκού nightlife, ενώ ο στόχος των επιχειρηματιών παραμένει κοινός: να γεμίζουν τα μαγαζιά τους, τουλάχιστον Παρασκευές και Σάββατα. Η «Espresso» έψαξε, έμαθε και σας μεταφέρει τις συνεργασίες που «μαγειρεύονται» και εκείνες που έχουν σφραγιστεί με συμφωνία.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης θα συνεργαστεί με τον Χρήστο Κυριαζή στο Romeo, ο οποίος θα αφήσει για λίγο το καταφύγιό του στην Αίγινα -και το ψάρεμα που τόσο αγαπά- και θα πιάσει ξανά μικρόφωνο. Ο Νίκος Μακρόπουλος θα συμπράξει με την Αμαρυλλίδα στο Frangelico, σε ένα λαϊκό πρόγραμμα από τα πολύ κεφάτα που παρουσιάζονται κάθε χρόνο στον εν λόγω χώρο, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας Νατάσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργος Παπαδόπουλος θα μοιραστούν την πίστα της Ιεράς Οδού, με ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο για καψούρηδες.

Ο Σάκης Ρουβάς «έκλεισε» τη «survivor» Ειρήνη Παπαδοπούλου για τις live εμφανίσεις του στο Estate Athens και, αν όλα πάνε όπως τα έχει υπολογίσει ο επιχειρηματίας, μόλις ολοκληρώσει το δίδυμο τα lives του τη σκυτάλη θα πάρει στο ίδιο μαγαζί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος επιστρέφει ύστερα από καιρό στη νυχτερινή Αθήνα.

Στο Σημείο G θα συμπράξουν οι Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα και Στέλιος Ρόκκος, οι οποίοι θα ροκάρουν… λαϊκά και με πολλή ενέργεια, ενώ ο Νίκος Οικονομόπουλος και οι Onirama, οι οποίοι θα βρεθούν στο Κέντρο Αθηνών, προτείνουν ένα εναλλακτικό πρόγραμμα. Ο Σταμάτης Γονίδης και η αποκάλυψη των τελευταίων χρόνων, ο Μάκης Δημάκης, θα συνεργαστούν στον Βοτανικό σε ένα καθαρά λαϊκό πρόγραμμα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Πέτρο Ιακωβίδη θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στη Fantasia.

Ο Νότης Σφακιανάκης θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή του Φιξ, ενώ στο Vox, το οποίο αναμένεται να αλλάξει όνομα, θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, μετά και την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία τους, οι Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία, σε ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Ο Νίκος Βέρτης θα επιστρέψει στο ΥΤΟΝ έχοντας δίπλα του την Demy και τον Κώστα Μαρτάκη και η πισίνα θα παραμείνει στο κέντρο της πίστας, κάνοντας τη διαφορά.

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα εμφανιστεί στο Φωταέριο πλαισιωμένος από μια ομάδα νέων παιδιών και ο Πάνος Κιάμος με τον Αντύπα θα συμπράξουν στο Club 22 της Βουλιαγμένης, το οποίο αποτελεί στέκι του πρώτου εδώ και χρόνια. Στην ίδια οδό ετοιμάζεται ένας νέος χώρος που θα φιλοξενήσει τον Χρήστο Δάντη και τον Stan, σε ένα πιο νεανικό σχήμα. Την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη θα βγάλουν τον χειμώνα τους ο Βασίλης Καρράς και η Καίτη Γαρμπή, με τα… καρντάσια να τους αποθεώνουν, ενώ δεν είναι ακόμη σίγουρο αν η Αννα Βίσση θα είναι και φέτος στο Ηotel Ερμού.