Πρόωρα αυλαία για τον Μουτσινά - Δεν ολοκληρώθηκε η πρώτη εκπομπή!

Πρόωρα αυλαία για τον Μουτσινά - Δεν ολοκληρώθηκε η πρώτη εκπομπή!

Τα τεχνικά θέματα που έκαναν την εμφάνισή τους στο «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα συνεχίστηκαν και στο «Καλό μεσημεράκι», με αποτέλεσμα να πέσει πρόωρα η αυλαία στην πρώτη εκπομπή του Μουτσινά στο κανάλι του Φαλήρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit.gr, ένα σοβαρότατο τεχνικό πρόβλημα που ήταν αδύνατο να επιλυθεί άμεσα είχε ως αποτέλεσμα να «κοπεί» η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά χωρίς ο ίδιος να προλάβει καν να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές.

Ο ίδιος, μέσα από το Ιnstagram της εκπομπής έκανε μια ανάρτηση, λέγοντας: «Καταλάβατε τι έγινε… Έγινε μια εξαιρετική πρεμιέρα, είναι αυτό που λένε ότι η πρώτη εκπομπή είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες… Παιδιά, κακά τα ψέματα, έπεσαν τα ρεύματα, αλλά αύριο εδώ», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο καλεσμένος που θα έκανε ποδαρικό στην εκπομπή του Μουτσινά ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αύριο παιδιά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalo Mesimeraki (@kalomesimeraki) στις23 Σεπ, 2019 στις 6:45 πμ PDT

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.