Ποια κέρδισε τα χρήματα στο Gala του My style rocks; Ποια αποχώρησε;

Ποια κέρδισε τα χρήματα στο Gala του My style rocks; Ποια αποχώρησε;

Η Τζούλια Κόλλια ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το πρώτο Gala του My Style Rocks. Το GALA του «My Style Rocks» πήγε… κόκκινο χαλί. Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του «My Style Rocks» Ραμόνα Βλαντή, επέστρεψε στον τόπο του …εγκλήματος και πήρε τη θέση του τέταρτου κριτή. Τόσο τα κορίτσια, όσο και οι κριτές βαθμολόγησαν τις προσπάθειες. Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχτηκε η Τάμτα Μαστοράκη, η οποία κέρδισε 2.500 ευρώ!

Οι τρεις υποψήφιες για αποχώρηση ήταν Εύα Μπάση, η Τζούλια Κόλλια και η Τάνια Κοφινιώτη.

Οι διαγωνιζόμενες αποφάσισαν να σώσουν την Εύα Μπάση.

Η Τάνια Κοφινιώτη και η Τζούλια Κόλλια τέθηκαν στην ψηφοφορία των κριτών, οι οποίοι αποφάσισαν να κρατήσουν στο παιχνίδι την Τάνια.

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.