Παύλος: Η απάντησή του για το ζεϊμπέκικο στο prewedding πάρτι της Θεοδώρας και του Matthew Kumar

Παύλος: Η απάντησή του για το ζεϊμπέκικο στο prewedding πάρτι της Θεοδώρας και του Matthew Kumar

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό» συνάντησε τον Παύλο.

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το γάμο της αδελφής του Θεοδώρας, η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Matthew Kumar το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών.

Αρχικά, ο Παύλος είπε: «Είναι πολύ χαρούμενοι οι νεόνυμφοι και είχε μεγάλη επιτυχία ο γάμος. Ήμουν ένας από τους κουμπάρους, παραστάθηκα δίπλα στη Θεοδώρα στη θέση του πατέρα μου για να την συνοδεύσω στην εκκλησία. Ο πατέρας μου την αγαπούσε αφάνταστα και θα ήταν πολύ χαρούμενος με την ημέρα που περάσαμε».

Στη συνέχεια, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ανέφερε: «Συγκινήθηκα που συνόδευσα την αδελφή μου στην εκκλησία, ήταν θαυμάσια ημέρα».

Τέλος, ο Παύλος όσον αφορά στο ζεϊμπέκικο που συζητήθηκε, απάντησε: «Την Δραπετσώνα δεν την χόρεψα, δεν ήταν ζεϊμπέκικο, κάνετε λάθος».

Πηγή: govastileto.gr

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.