Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω απειλητικά μηνύματα, επειδή βγαίνω και το λέω απειλούν ότι θα με φάνε»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω απειλητικά μηνύματα, επειδή βγαίνω και το λέω απειλούν ότι θα με φάνε»

Ξέσπασε στον αέρα του Buongiorno ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αποκαλύπτοντας ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα με αφορμή όλα όσα συμβαίνουν στη Γάζα.

«Επειδή βγαίνω και το λέω, απειλούν ότι θα με φάνε. Κάτι ξέρω. Όποτε βγήκα τώρα με την Eurovision έχω απειλητικά μηνύματα. Άσε με παιδί μου, μόνο να το πάρεις σαν άποψη» είπε αρχικά.

«Όταν μιλάω για την Eurovision, μιλάω για αυτή την βαρβαρότητα, δεν μιλάω για τραγούδια, ούτε για παπατζήδες. Όλα αυτά είναι μέρος μιας πολιτικής για να περάσει η βαρβαρότητα. Αυτό χτυπάω. Από τότε που το λέω –που συμφωνεί ο περισσότερος κόσμος– ξαφνικά δεν μπορεί να μου απειλήσει τη ζωή», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.