Επικαιρότητα:

The Voice: Το drag με βοήθησε πολύ, όταν βαφόμουν έβλεπα τη γυναίκα που ήθελα να είμαι

20 Οκτ. 2024 - 09:45 | Media
The Voice: Το drag με βοήθησε πολύ, όταν βαφόμουν έβλεπα τη γυναίκα που ήθελα να είμαι

Στη σκηνή του «The Voice» ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου 19/10 η Angel.

Η νεαρή γυναίκα κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των κριτών χάρη στις φωνητικές της ικανότητες.

Μάλιστα, όπως διαπίστωσαν και οι ίδιοι αφότου γύρισαν τις καρέκλες τους, το ταλέντο στη μουσική είναι διάχυτο στην οικογένεια της Angel, καθώς όπως αποκάλυψε η μητέρα της στον Γιώργο Καπουτζίδη, είναι εγγονή της πασίγνωστης τραγουδίστριας, Δούκισσας.

«Τα τακούνια μπήκαν στη ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία. Φορούσα τα τακούνια της μαμάς μου και χόρευα στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, άρχισα να αναζητώ τον εαυτό μου και γράφτηκα σε μια σχολή χορού. Το drag με βοήθησε πάρα πολύ, γιατί όταν βαφόμουν, έβλεπα τη γυναίκα που θα ήθελα να είμαι. Είμαι η Angel, είμαι 18 και μένω στην Αθήνα. Είχα πολλή στήριξη από την οικογένειά μου και μου είπανε μην το παρατήσεις.

Υπάρχει πολύς κόσμος που μου έχει πει: συγγνώμη που σε έκρινα πριν σε γνωρίσω… Όσο μεγάλωνα κι έβλεπα διάφορες τραγουδίστριες επάνω στη σκηνή και σαν μικρό αγοράκι ήθελα να τις μοιάσω κι έβαζα τα τακούνια μου. Πιστεύω ότι είμαι καλή performer» είπε στο εισαγωγικό βίντεο η Angel.

«Η γιαγιά της Angel είναι η Δούκισσα» αποκάλυψε η μητέρα της στον Γιώργο Καπουτζίδη και στη συνέχεια τη διεκδίκησαν η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Μαζωνάκης, που είχαν γυρίσει τις καρέκλες τους.

πηγή: zappit.gr