Επικαιρότητα:

Η Γη της Ελιάς: Την παρακολουθεί και προσπαθεί να βρει την κατάλληλη στιγμή για να την σκοτώσει

12 Οκτ. 2024 - 14:18 | Media
Η Γη της Ελιάς: Την παρακολουθεί και προσπαθεί να βρει την κατάλληλη στιγμή για να την σκοτώσει

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε ότι την παρακολουθεί και προσπαθεί να βρει την κατάλληλη στιγμή για να την σκοτώσει

Ο τέταρτος Κύκλος για την Αριάδνη άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς επιτέλους ξεκόλλησε από το Χρήστο και είναι ξανά ευτυχισμένη κοντά στον Κουράκο. Όμως η ζωή της αναμένεται να αλλάξει δραματικά μέσα σε μία στιγμή.

Έχουμε ήδη δει στις αρχές του περασμένου Κύκλου ότι η Αριάδνη ζούσε στην Θεσσαλονίκη και είχε μία πολύ προβληματική σχέση με έναν εγκληματικό τύπο, τον Στράτο, ο οποίος ενώ δολοφόνησε την φίλη της στη συνέχεια ακολούθησε την Αριάδνη στη Μάνη.

Ωστόσο, ο βίαιος αυτός άνδρας ήρθε αντιμέτωπος αρχικά με τον Στάθη και στη συνέχεια μετά από καταγγελίες φυλακίστηκε για τα εγκλήματα του. Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια ο Στράτος δολοφονείται μέσα στη φυλακή από συγκρατούμενούς του.

Την δολοφονία του μαθαίνει ο αδελφός του ο Θάνος ο οποίος επίσης είναι “καλό παιδί” και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση. Aρχικά από αυτούς που έστειλαν τον αδερφό του στη φυλακή καταλήγοντας στην Αριάδνη.

Αποφασίζει να πάει στη Μάνη και να την παρακολουθήσει. Μάλιστα όπως θα δούμε θα παρουσιαστεί σαν ένας απλός άνθρωπος με το όνομα Μάρκος Λάσκαρης που ψάχνει για δουλειά στην περιοχή. Σύμφωνα με το TV24, ο άντρας που έχει συστηθεί σαν Μάρκος Λάσκαρης εξακολουθεί να βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω από την Αριάδνη και όχι με καλές προθέσεις.

Ακολουθεί κρυφά την κοπέλα, μαθαίνει από αριστερά και δεξιά διάφορες πληροφορίες και μάλιστα πηγαίνει ακόμα και στην ταβέρνα να φάει όπου τον σερβίρει η Αριάδνη χωρίς να γνωρίζει τι την περιμένει.

πηγή: daddy-cool.gr