Επικαιρότητα:

My Style Rocks: Σόκαρε τους κριτές - Είχα καρκίνο στο νεφρό, δεν το έμαθε κανείς

14 Σεπ. 2024 - 12:16 | Media
My Style Rocks: Σόκαρε τους κριτές - Είχα καρκίνο στο νεφρό, δεν το έμαθε κανείς

Η Μαρία Παπαγρηγορίου εμφανίστηκε ως υποψήφια παίκτρια ενώπιον των τριών κριτών και αρχικά η εμφάνισή της τούς έκανε να χαρούν πολύ, στη συνέχεια όμως τούς στενοχώρησε, σχεδόν τούς σόκαρε με την εξομολόγησή της. 

Όπως αποκάλυψε ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Μαρία υπήρξε επαγγελματίας στον χώρο της μόδας και μάλιστα υπήρξε και συγγραφέας.

Όλοι οι κριτές την υποδέχτηκαν με χαρά, θέλοντας να μάθουν τι ήταν αυτό που την έκανε να πάρει την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο My Style Rocks. Και εκείνη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις.

Οι κριτές όμως δεν περίμεναν αυτό που θα άκουγαν στη συνέχεια καθώς η Μαρία εξομολογήθηκε:

«Είμαι σχεδόν 51, θα τα κλείσω τον Νοέμβριο, έχω περάσει αρκετά πράγματα σε αυτή την περίπου μισού αιώνα ζωούλα μου. Μια ιδιαίτερα καθοριστική εμπειρία ήταν το 2018 που είχα περάσει καρκίνο. Δεν το ξέρετε, δεν το έμαθε ποτέ κανείς. Γι’ αυτό λέω πως η εποχή της εσωστρέφειας τελείωσε. Μετανιώνω και σήμερα που δεν το έμαθε ποτέ κανείς. Το ήξεραν πέντε άνθρωποι στο σπίτι και δέκα στη δουλειά».

«Σήμερα ένας από τους λόγους που είμαι εδώ και θέλω να είμαι εδώ, είναι πως θέλω να πω αυτό στους ανθρώπους που μάχονται και πάνε στο νοσοκομείο. Όταν πήγα να κάνω την αφαίρεση, γιατί είμαι με ένα νεφρό, είχα καρκίνο στο νεφρό, την ώρα που με έβαζε η αποκλειστική σε δωμάτιο, φανταζόμουν ότι έκανα check in σε ένα σπα εκείνη την ώρα για να την παλέψω. Και την πάλεψα μια χαρά».

πηγή: gossip-tv.gr