Επικαιρότητα:

Η γη της ελιάς: Πάντα ήμουν ερωτευμένος μαζί σου - Η Χάιδω κάνει προξενιό στην Βασιλική μετά το θάνατο του γιου της

28 Ιουν. 2024 - 19:43 | Media
Η γη της ελιάς: Πάντα ήμουν ερωτευμένος μαζί σου - Η Χάιδω κάνει προξενιό στην Βασιλική μετά το θάνατο του γιου της

Ο τρίτος κύκλος της σειράς Η γη της ελιάς, θα κλείσει αυτή την εβδομάδα επεισοδιακά. Κατά την προσφιλή «μέθοδο» της Βάνας Δημητρίου, ο κύκλος αυτός ολοκληρώνεται με ένα ευχάριστο γεγονός, αλλά και με μια ανατροπή, αφήνοντας παράλληλα πολλές ιστορίες στη μέση, ώστε ο τηλεθεατής να μείνει με την αγωνία για τον επόμενο κύκλο. Μια από αυτές τις ιστορίες είναι και το μέλλον της Βασιλικής.

Έτοιμη για το επόμενο βήμα η Βασιλική στην Γη της ελιάς - Ο ρόλος της Χάιδως

Ηδη έχουμε δει ότι ο Μιλτιάδης βρίσκεται συνεχώς δίπλα της και τη στηρίζει σε όλα. Τη βοηθάει στη δουλειά, είναι κάθε μέρα μαζί της στο σπίτι δηλώνοντάς της ότι θα είναι πάντα εκεί για εκείνη. Επίσης είδαμε στα τελευταία επεισόδια ότι ο Μιλτιάδης της έκανε και μια συζήτηση για το μέλλον της, λέγοντάς της ότι μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, αλλά είναι σίγουρος ότι στην πορεία θα βρει την αγάπη και θα ξαναερωτευτεί μιας και είναι ακόμα πολύ νέα.

Ωστόσο, από την πλευρά της η Βασιλική είναι μεν θετική στην παρέα του και του λέει πόσο πολύ τον εκτιμάει, δεν του αφήνει όμως περιθώρια για κάτι παραπάνω. Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης δείχνει να βασανίζεται γιατί από τη μια βλέπει ότι δεν της είναι αδιάφορος, από την άλλη όμως δεν του δίνει το «πράσινο φως» για να προχωρήσει λίγο παραπάνω.

Οπως θα δούμε στον τέταρτο και όπως λένε και τον τελευταίο κύκλο, η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί. Μάλιστα ο Παρασκευάς θα αρχίσει να παροτρύνει τον Μιλτιάδη να μιλήσει στη Βασιλική. «Φίλε προχώρα, δεν μπορώ να σε βλέπω άλλο να υποφέρεις. Να της το πεις και ό,τι γίνει. Τουλάχιστον να μην περιμένεις άδικα», θα του πει. Ωστόσο ο Μιλτιάδης και πάλι είναι διστακτικός, συνεχίζει να είναι δίπλα στη Βασιλική και «καταπίνει» τον πόνο του και τα αισθήματά του.

Όπως θα δούμε στην πορεία, οι συναντήσεις του Μιλτιάδη με τη Βασιλική θα αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο συχνές και μάλιστα δεν θα περιορίζονται πια στα πορτοκάλια και στο σπίτι της. Οι δυο τους θα αρχίσουν να βγαίνουν ακόμα πιο συχνά και ο Μιλτιάδης θα συνεχίσει με κάθε τρόπο να της δείχνει την αδυναμία του. Τυχαία αγγίγματα, κουβέντες γύρω από τον έρωτα, σχέδια και το μέλλον θα είναι μερικά από αυτά που θα βιώνουν αρκετά συχνά.

Ο καιρός όμως περνάει και το μόνο που γίνεται είναι να δένονται όλο και πιο πολύ, αλλά μέχρι εκεί. Ωσπου κάποια στιγμή ο Μιλτιάδης δεν αντέχει άλλο και αποφασίζει να της ανοίξει την καρδιά του: «Βασιλική, πάντα ήμουν ερωτευμένος μαζί σου. Σε θαύμαζα ακόμα και τότε που ζούσε ο Φίλιππος, αλλά ποτέ δεν θα έκανα κάτι που θα πρόσβαλε εσένα, αλλά και εκείνον. Προτίμησα να μείνω στην άκρη. Μου έφτανε να είμαι δίπλα σου, να σε βλέπω να μιλάμε, να σε στηρίζω. Τώρα όμως θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου», της αποκαλύπτει και η Βασιλική έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Η πρώτη της αντίδραση δεν είναι θετική και ο Μιλτιάδης πιστεύει ότι την έχασε για πάντα. Ομως τα πράγματα αλλάζουν και εξελίσσονται πολύ διαφορετικά, ενώ σ’ αυτό θα παίξει ρόλο και η Χάιδω, η οποία θα συνηγορήσει υπέρ του Μιλτιάδη τον οποίο τον βλέπει σαν γιο της.

Πηγή: youweekly.gr