Επικαιρότητα:

Σασμός: O Μαθιός ομολογεί στον Αντώνη το φόνο του Στεφανή πριν ξεψυχήσει

24 Ιουν. 2024 - 18:13 | Media
Σασμός: O Μαθιός ομολογεί στον Αντώνη το φόνο του Στεφανή πριν ξεψυχήσει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές, αφού ο Μαθιός ομολογεί στον Αντώνη τον φόνο του Στεφανή πριν ξεψυχήσει.

Την ίδια στιγμή η Βασιλική ανυπομονεί να κρατήσει το μωράκι στην αγκαλιά της. Ένα ξαφνικό πρόβλημα όμως θα την απομακρύνει από κοντά του και θα προσθέσει στο νου της ένα επιπλέον βάρος. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, η μικρή πρέπει να μπει στην θερμοκοιτίδα.

Μία βδομάδα μετά τη γέννηση της μικρής Καλλιόπης, η μεγάλη μέρα της παράδοσης έχει φτάσει. Κανείς από την οικογένεια δεν είναι έτοιμος να αποχωριστεί τον Μαθιό ενώ εκείνος δεν μπορεί να ησυχάσει όσο η αστυνομία δε βρίσκει τον Αντρέα.

Ο Χρήστος είναι έξαλλος που οι έρευνες για τον Βρουλάκη δεν αποδίδουν αλλά πιο πολύ τον βασανίζει η τεταμένη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί με την αγαπημένη του. Η γιαγιά με τον Ρούσσο γεμάτοι ενοχές αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για τα λάθη που έκαναν με τον Αντρέα.

Οι μέρες περνούν και ο Αντρέας επιστρέφει στο σπίτι των Σταματάκηδων. Ουρλιάζοντας καλεί τον Ρούσσο να βγει έξω, να αναμετρηθούν. Η Άννα τον βλέπει και αμέσως παίρνει τηλέφωνο τον Μαθιό για να έρθει και να ηρεμήσει τα πνεύματα, αφού υπάρχει κίνδυνος να γίνει φονικό.

Πατέρας και γιος ανταλλάσσουν για ακόμη μία φορά βαριές κουβέντες. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, το συμβάν το μαθαίνει και ο Αντώνης που τρέχει στο χωριό. Την ώρα που οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια φτάνει ο Μαθιός και βλέπει τον Αντρέα να σημαδεύει το Ρούσσο με το όπλο του.

Μπαίνει στη μέση να τους χωρίσει. Ο Αντρέας στρέφει το όπλο του προς το Σταματάκη. Ο Μαθιός βγάζει με τη σειρά του το όπλο του και του λέει να ηρεμήσει για να μην προκληθεί κι άλλο κακό στην οικογένειά τους. Αρκετό αίμα χύθηκε τόσο άδικα.

Θολωμένος από θυμό ο Αντρέας πυροβολεί τον Μαθιό. Τη στιγμή που μία σφαίρα εκπυρσοκροτεί και από το δικό του όπλο ο Αντρέας πέφτει κάτω νεκρός. “Παιδί μου” φωνάζει ο Ρούσσος και πέφτει πάνω στο άψυχο σώμα του.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Μαθιός μέσα στο αίμα ψυχορραγεί. Λίγο αργότερα στο νοσοκομείο ο Αντώνης πηγαίνει να δει τον Μαθιό. Εκείνος του λέει να τον πλησιάσει και του ψιθυρίζει στο αυτί “εγώ σκότωσα τον Στεφανή” και ξεψυχά.

Πηγή: daddy-cool.gr