Επικαιρότητα:

Survivor 2024: Ο Ατζούν έδωσε ημερομηνία πρεμιέρας - πλήρης ανατροπή στους κανόνες

15 Δεκ. 2023 - 14:33 | Media
Survivor 2024: Ο Ατζούν έδωσε ημερομηνία πρεμιέρας - πλήρης ανατροπή στους κανόνες

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι είναι πάντα φειδωλός στα λόγια πριν από την έναρξη του «Survivor». Όσο διαρκεί η παραμονή του στη χώρα μας -είναι πάντα παρών στην τελευταία φάση των casting- κρατάει κλειστά τα χαρτιά του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σήμερα λοιπόν, ο Τούρκος επιχειρηματίας και παρουσιαστής έκανε μια εξαίρεση στον κανόνα και μίλησε στην κάμερα του «Fay’s Time», προφανώς για να βάλει τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν.

Ο Mr Survivor, που βρίσκεται στα γραφεία της εταιρίας του στο Μαρούσι για να δει τους 60 υποψήφιους Μαχητές που πέρασαν από εξαντλητικές δοκιμασίες για να φτάσουν στο τελικό casting, έκανε 4 σημαντικές αποκαλύψεις.

Αποκάλυψη 1η

7 Ιανουαρίου θα είμαστε στον αέρα. 
Αποκάλυψη 2η

Θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες. Νομίζω ότι ο κόσμος θέλει να ξαναδεί κάποιους γι’ αυτό θα τους δώσουμε μια ακόμα ευκαιρία.

Αποκάλυψη 3η 
Δεν θα υπάρχουν SMS. Θα είναι μια αγωνιστική χρονιά. Ο κάθε παίκτης θα αποφασίζει για το μέλλον του. Άμα χάνει, θα φύγει.

Αποκάλυψη 4η

Το συμβούλιο του νησιού θα συνεχίσει να υπάρχει. Θα υπάρχουν υποψηφιότητες. 
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που πήρε μέρος στο παιχνίδι το 2021 και επιπλέον είναι φανατικός θεατής του reality, επισήμανε, ότι η κατάργηση των SMS σημαίνει επιστροφή στον τρόπο που διεξάγονταν το παιχνίδι στην ελληνική εκδοχή του πριν από 20 χρόνια, όπως γίνεται ακόμα το αμερικάνικο.

Οι παίκτες δεν θα τίθενται στην κρίση του κοινού. Στο τέλος του αγωνίσματος οι 2 με τις χειρότερες επιδόσεις θα είναι προτεινόμενοι. Ένα προτεινόμενο δίνει και ο αρχηγός της ομάδας. Αυτοί που αποφασίζουν είναι οι παίκτες. 
Αυτό σημαίνει ότι το βάρος πέφτει ξανά στα αγωνίσματα και οι παίκτες δεν θα έχουν κίνητρο για να δείχνουν μια πλαστή εικόνα στο κοινό.

Στο περιθώριο των δηλώσεων του Ατζούν, ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κατσουρίδης πρόσθεσε 9 ονόματα υποψηφίων παικτών που δέχτηκαν πρόταση και εκκρεμεί να δώσουν τις απαντήσεις. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ένα που δεν έχουμε ξανακούσει.

 
Πρόκειται για τους: Κατερίνα Δαλάκα, Σάββα Γκέντσογλου, Σάββα Πούμπουρα, Δημήτρη Βλάχο, Τζέιμς Καφετζή, Μαρία Αντωνά, Αλέξη Παππά, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Βασίλη Πορφυράκη (το τελευταίο τον γνωρίσαμε μέσα από το «X Factor»).

Ειδικά για την Μαρία Αντωνά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επισήμανε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δέχτηκε πρόταση. Την είχαν προσεγγίσει και στο παρελθόν και, όταν εκείνη αρνήθηκε, πλησίασαν τον Άρη Σοϊλέδη.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ: