Επικαιρότητα:

Survivor All Star: Το κόλπο του Σάκη Κατσούλη για να κρατήσει στο παιχνίδι τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

26 Ιουν. 2023 - 09:24 | Media
Survivor All Star: Το κόλπο του Σάκη Κατσούλη για να κρατήσει στο παιχνίδι τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο Σάκης Κατσούλης, εκτός από το έπαθλο του «Survivor All Star», επιδιώκει να κρατήσει για όσο το δυνατό μεγαλύτερο διάστημα στο παιχνίδι τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
 
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι η πιο αδύναμη παίκτρια της τελευταίας φάσης του «Survivor All Star», όπως γίνεται φανερό από τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας του κοινού την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με αυτά, η κατάταξη των παικτών στην παρούσα συγκυρία είναι:

1. Νίκος Μπάρτζης

2. Σάκης Κατσούλης

3. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

4. Σταυρούλα Χρυσαειδή

5. Ηλίας Μπόγδανος

6. Στέλλα Ανδρεάδου

7. Μαριαλένα Ρουμελιώτη

 
Αυτό σημαίνει ότι, αν τα πράγματα ακολουθήσουν τον «φυσιολογικό» δρόμο τους, η επόμενη που πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι η Μαριαλένα.

Ο ρόλος του Σάκη Κατσούλη
Ο Σάκης Κατσούλης θέλει με κάθε θυσία να προστατεύσει τη σύντροφό του για να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο μέχρι τέλους. Όμως, η Μαριαλένα υστερεί αγωνιστικά σε σχέση με τον Νίκο Μπάρτζη, τον Μάριο Πρίαμο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, τρεις παίκτες που διαθέτουν ισχυρό fan base, ικανό να τους κρατήσει στο παιχνίδι μέχρι τον ημιτελικό.

Η μοναδική λύση που του μένει λοιπόν είναι να κερδίσει ο ίδιος όλες τις ασυλίες για να την προστατεύσει από το ενδεχόμενο να βγει υποψήφια. Αν βγει στον τάκο, όλοι καταλαβαίνουμε ότι θα είναι η επόμενη που θα επιβιβαστεί στην πτήση για Αθήνα.

Στην προσπάθειά του να την κρατήσει «ζωντανή» στο παιχνίδι, ο Σάκης θα εκμεταλλευτεί την νέα αλλαγή στους «κανόνες» που θα ανακοινώσει στο σημερινό συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός.

«Απόψε βγάζουμε την πρώτη υποψηφιότητα. Ο MVP ή η MVP, ο παίκτης ή η παίκτρια με τις περισσότερες νίκες στον πρώτο και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, θα έχει ένα μοναδικό δικαίωμα: να καθορίσει άλλον έναν υποψήφιο ή μία υποψήφια. Να βάλει άλλον έναν παίκτη ή άλλη μια παίκτρια στο παιχνίδι υποψηφιοτήτων» θα ανακοινώσει ο παρουσιαστής απόψε, ανοίγοντας τον δρόμο στον Σάκη Κατσούλη για να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Ποιους θα «στοχοποιήσει» ο Σάκης Κατσούλης στην επόμενη φάση του «Survivor All Star»
Ο Σάκης -δεν χωρά αμφιβολία- είναι ο παίκτης με τις καλύτερες επιδόσεις στα αγωνίσματα. Εκτός αγωνιστικού χώρου διατηρεί χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας να εμπλέκεται σε προσωπικές διαμάχες και κουτσομπολιά, φροντίζοντας οι σχέσεις του με τους συμπαίκτες του να είναι όσο γίνεται καλές.

Αυτό θα αλλάξει άρδην τις επόμενες ώρες. Ο επιχειρηματίας θα κερδίσει τους δύο αγώνες ασυλίας της εβδομάδας και, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που του δίνει ο νέος κανονισμός θα στείλει στον τάκο -και στη συνέχεια στην Αθήνα- τον Ηλία Μπόγδανο και τη Σταυρούλα. Με αυτό τον τρόπο κερδίζει χρόνο για τη Μαριαλένα, η οποία μπαίνει στην πεντάδα.

Το trailer του νέου επεισοδίου του «Survivor All Star»: