Επικαιρότητα:

Survivor All Star spoiler: Οι νικητές του αγώνα ασυλίας και ο πρώτος για αποχώρηση

11 Ιουν. 2023 - 09:20 | Media
Survivor All Star spoiler: Οι νικητές του αγώνα ασυλίας και ο πρώτος για αποχώρηση

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά για το Survivor All Star με τον πρώτο αγώνα ασυλίας ανάμεσα στην μπλε και την κόκκινη ομάδα.

Μετά από την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου, έσπασε και το φράγμα της τελικής 10άδας κι αναμένεται από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση για το πέρασμα σε ατομικό παιχνίδι, από τον Γιώργο Λιανό. Να θυμίσουμε πως στην περσινή διοργάνωση αυτό είχε γίνει στους 8 παίκτες.

Ο πρώτος αγώνας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού όλα τα τελευταία παιχνίδια κρίθηκαν σε μάχες σώμα με σώμα από τους παίκτες των δύο ομάδων Έτσι αυτή τη φορά οι μπλε θα κάνουν την έκπληξη και θα κερδίσουν την ασυλία, με τους κόκκινους να ψηφίζουν στο συμβούλιο του νησιού τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση. Η Μελίνα Μεταξά θα είναι η πρώτη στον τάκο για αποχώρηση.

Όπως θα δούμε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει προβληματιστεί από τη συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά από όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα. «Ο Κωνσταντίνος ήταν με τους Μπλε, για άλλη μια φορά. Εάν εκείνος δεν θέλει πλέον να κάνει παρέα μαζί μας, τι να του πω; Έλα να κάνεις παρέα μαζί μας; Με το ζόρι δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω κάτι», λέει στο τρέιλερ.

Με τον Βασάλο να δηλώνει: «Τι σας ενοχλεί τι κάνω εγώ; Κάνω ότι γουστάρω. Δυστυχώς η ομάδα μου δεν το χαίρεται το παιχνίδι, τους έχει ρουφήξει το νησί. Δεν με αφορά αν η ομάδα μου έχει σπαστεί μαζί μου», όταν ήρθε η σειρά του να μιλήσει στο κιου του Survivor All Star.

Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που Κατσούλης και Ρουμελιώτη δεν τον ψηφίζουν το βράδυ της Κυριακής.

Δείτε το νέο τρέιλερ του Survivor All Star: