Επικαιρότητα:

Έλενα Χριστοπούλου σε Νίκο Μουτσινά: «Δεν ξέρω αν κάνεις νέα ή παλαιά τηλεόραση»

07 Δεκ. 2022 - 11:51 | Media
Έλενα Χριστοπούλου σε Νίκο Μουτσινά: «Δεν ξέρω αν κάνεις νέα ή παλαιά τηλεόραση»

Ο Νίκος Μουτσινάς κάθισε για μία μέρα στο πάνελ της Φαίης Σκορδά για να σχολιάσει μαζί με τους συνεργάτες της εκπομπής τα θέματα. Βέβαια, από τη συζήτηση δεν έλειψαν και οι ανταλλαγές μικρών… ήλων.

 Με αφορμή δηλώσεις της Εϋης Βατίδου, είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Γιατί εσύ δεν μας βρίζεις καλέ; Εσύ με έβριζες στο Big Brother φουλ πέρυσι. Τώρα θα σε πάω εγώ…»

«Πιστεύεις ήταν το φουλ μου αυτό;», την ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς κι εκείνη απάντησε: «Όχι ρε, έχω περάσει πολύ πιο δύσκολα όταν ήσουν στον Alpha».

Στη συνέχεια, όταν ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως: «Η σχέση που έχω με την τηλεόραση είναι συγγένεια, που δεν τον θες και πολύ τον συγγενή, τον αγαπάς όμως γιατί έχετε περάσει και πολλά», η Έλενα Χριστοπούλου πήρε τον λόγο και του απάντησε ως εξής:

«Ναι, όμως δουλεύεις για την τηλεόραση, χρόνια εκεί, ασχολείσαι με την τηλεόραση. Δεν ξέρω αν κάνεις νέα ή παλαιά τηλεόραση, παρ’ όλα αυτά οφείλουμε να τη σεβόμαστε τον περιβάλλοντα χώρο που είμαστε και λειτουργούμε και γεμίζει και η τσέπη μας».

Ο Νίκος Μουτσινάς, με ένα αμήχανο χαμόγελο, σχολίασε: «Δεν σε ακούω εδώ και 30 δευτερόλεπτα γιατί η ομορφιά σου είναι πιο πάνω από αυτό που είπες αυτή τη στιγμή».

«Μην γλείφεις, θα στα χώσει», παρατήρησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.