Ο Νίνο μιλά για την απόπειρα δολοφονίας του – Ήταν πολύ σκληρό

06 Δεκ. 2022 - 09:37 | Media
Ο Νίνο μιλά για την απόπειρα δολοφονίας του – Ήταν πολύ σκληρό

Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του «Κοσμοράδιο 95,1» ήταν ο Νίνο, ο οποίος μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο για την απόπειρα δολοφονίας του στην Θεσσαλονίκη, τα παιδιά του αλλά και τη ζωή του σήμερα.

«Σπίτι με το Mega»: Θοδωρής Φέρρης και Νίνο ξεσήκωσαν το κοινό με τις επιτυχίες τους
 
Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραδέχτηκε πως η ένοπλη επίθεση που δέχτηκε πριν από χρόνια στη Θεσσαλονίκη ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής του.

«Η απάντηση είναι ναι, αυτή είναι η χειρότερη. Ήταν δύσκολη στιγμή γιατί ήταν εκτός σεναρίου. Δεν έχει γίνει σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Γίνεται στη νύχτα και σε άλλα μονοπάτια, αλλά όχι σε καλλιτέχνη. Ήμουν μικρός 26 ετών όταν συνέβη αυτό. Ήταν πολύ σκληρό» σημείωσε ο Νίνο.

Όσο για τις στιγμές που ένιωσε ευτυχισμένος, ο τραγουδιστής εξήγησε πως αυτές ήταν όταν γεννήθηκαν τα δύο του παιδιά. «Από τη δεκαετία των 30 μέχρι τα 40 ήρθαν στη ζωή τα παιδιά μου. Έγινα μπαμπάς, εκεί αυτόματα αλλάζει η ζωή εντελώς» ανέφερε εξηγώντας πως τα παιδιά του γνωρίζουν ότι τραγουδιστής αλλά εκείνος προτιμά να τον ξέρουν μόνο ως μπαμπά. «Δεν τα ξέρουν όλα. Προσπαθώ να είμαι σκέτο μπαμπάς και πιστεύω το έχω καταφέρει» σημείωσε ενώ εξήγησε πως τα παιδιά τους έχουν περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο. «Το διαδίκτυο τώρα είναι κάτι τρελό για ένα παιδί. Είναι τρομερά επικίνδυνο» τόνισε ο Νίνο.