Επικαιρότητα:

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής παραδέχεται τα αισθήματά του στη Ζέτα

05 Δεκ. 2022 - 17:43 | Media
Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής παραδέχεται τα αισθήματά του στη Ζέτα

Ο Στέλιος δεν καταφέρνει να κρατήσει τον Στρατή στη φυλακή προκαλώντας το θυμό του Χρήστου, ο Μίλτος κινδυνεύει και ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει είναι ο Τάσος, ο Αλέξανδρος συνεχίζει να σκαλίζει τις συνθήκες θανάτου της αδελφής του, ενώ η Ζέτα και ο Στρατής περνούν όμορφες στιγμές μαζί.

 Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» ενώ ο κόσμος είναι μαζεμένος έξω από τη χωροφυλακή και ζητά την απελευθέρωση του Στρατή, εκείνος μιλά με τον Αλέξανδρο για τη Μαρίνα.

  Ο Στέλιος εκτός εαυτού αποκαλύπτει στον Γιώργη τις προθέσεις του Χρήστου, ενώ ο Μίλτος αφήνει τη ζωή του κυριολεκτικά στα χέρια του Τάσου. Εκείνος τρομαγμένος αποκαλύπτει τι συνέβη στην Αγλαΐα. 

Η προειδοποίηση του Στρατή γι’ αυτά που έρχονται, τρομάζει τους ανθρώπους του και τη Ζέτα που αγωνιά γι’ αυτόν. Δραπετεύουνε για λίγο μαζί και ο Στρατής επιτέλους παραδέχεται τι νιώθει.  Ο Χρήστος από την άλλη οργισμένος ψάχνει λύσεις αλλού και βρίσκει τον μετανιωμένο Στέλιο. Μόνο η Εύη, όμως, μπορεί να τον μαλακώσει, καθώς αποφασίζει πια να μείνει στο Αγρίνιο. Με μια τελευταία επιφύλαξη. Να συναντήσει πρώτα τον Αλέξανδρο.