My Style Rocks: Ο κύβος ερρίφθη – το όνομα της παρουσιάστριας και η ημερομηνία της πρεμιέρας

05 Δεκ. 2022 - 11:49 | Media
My Style Rocks: Ο κύβος ερρίφθη – το όνομα της παρουσιάστριας και η ημερομηνία της πρεμιέρας

Το «Πρωινό μας» είχε σήμερα το πρωί όλες τις λεπτομέρειες για το πολύπαθο «My Style Rocks», το fashion reality του Σκάι, του οποίου η τύχη κρέμονταν για καιρό σε μια κλωστή.

 Σύμφωνα με την Φαίη Σκορδά και την Αφροδίτη Γραμμέλη, η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου, μια εβδομάδα δηλαδή μετά από το «Survivor All Star». Την παρουσίαση θα κάνει η Κατερίνα Καραβάτου η οποία έχει δώσει εδώ και καιρό τα χέρια με το κανάλι, ενώ συνεχίζονται τα δοκιμαστικά για τις διαγωνιζόμενες και την κριτική επιτροπή.

Για τις μεν διαγωνιζόμενες τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι πως κάποιες από αυτές θα είναι γνωστές μας από την συμμετοχή τους σε προηγούμενες εκπομπές, ενώ για την επιτροπή, το σχήμα που συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις είναι Άγγελος Μπράτης, Βίκυ Κουλιανού, Στέλιος Κουδουνάρης.

Να σημειώσουμε πως είναι η δεύτερη φορά που το «Πρωινό μας» «υποκαθιστά» το γραφείο τύπου του Σκάι. Συνέβη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, για τον οποίον είπαν ότι θα βρεθεί τελικά στον Άγιο Δομίνικο για ένα δίμηνο, και επαναλήφθηκε σήμερα.

Το τηλεοπτικό «πρωτόκολλο» προβλέπει πως οι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι δεν ασχολούνται με τις εκπομπές και τα πρόσωπα του σταθμού που τους φιλοξενεί, για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Δείτε το σχετικό βίντεο: