Η γη της ελιάς: Πως θα τελειώσει η απαγωγή του Αλέξη – νέο επεισόδιο σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

02 Δεκ. 2022 - 14:20 | Media
Η γη της ελιάς: Πως θα τελειώσει η απαγωγή του Αλέξη – νέο επεισόδιο σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

Με μια ευχάριστη έκπληξη μπήκε ο Δεκέμβριος για τους φανατικούς τηλεθεατές της «Γης της ελιάς». Η αγαπημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου που προβάλλονταν Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00, θα προβάλλεται από σήμερα Κυριακή έως Παρασκευή. Ένα επιπλέον επεισόδιο την εβδομάδα από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Οι εξελίξεις στο σημερινό bonus επεισόδιο της «Γης της ελιάς»:
Επιτέλους, το θρίλερ της ομηρείας του Αλέξη παίρνει τέλος. Ο γιος της Μαργαρίτας θα επιστρέψει στο σπίτι του αφού πρώτα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα δαιμόνια που τον βασανίζουν. 
Όπως σας είπαμε εχθές, ο νεαρός θα εκμεταλλευτεί την απουσία της Μυρτάλης για κάποιες ώρες από το σπίτι όπου τον έχει φυλακισμένο και θα καταφέρει να ελευθερωθεί. Θα την περιμένει και, όταν εκείνη γυρίσει από τις δουλειές της, θα της επιτεθεί και θα την ακινητοποιήσει.

Η επόμενη κίνηση του Αλέξη θα είναι να δέσει την Μυρτάλη στο κρεβάτι και να την απειλήσει με το όπλο της ότι θα τη σκοτώσει.

Όμως η Μυρτάλη δεν παίρνει στα σοβαρά την απειλή του νεαρού άνδρα. Είναι σίγουρη πως η εξουσία που ασκεί επάνω του είναι πιο ισχυρή από την βούλησή του να εκδικηθεί και δεν μπορέσει ποτέ να πατήσει τη σκανδάλη.

Ευτυχώς και για τους δύο, η Μυρτάλη έχει δίκιο. Το παράδοξο ζευγάρι καταλήγει να ζήσει άλλη μια νύχτα πάθους που όμως θα είναι, απ’ ό,τι έχει γίνει γνωστό, η τελευταία τους. Ο Αλέξης απελευθερώνει την κρατούμενή του και οι δυο τους επιστρέφουν στην Αρεόπολη, όπου ο γιος της Μαργαρίτας θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Πρώτη η Μαργαρίτα θα απαιτήσει εξηγήσεις για την αιφνίδια απουσία του. Περιττό να πούμε, ότι οι δικαιολογίες του Αλέξη δεν θα πείσουν τη μητέρα του, η οποία είναι σίγουρη ότι πως κάτι έξω από τα φυσιολογικά συνέβη στον γιο της κι ότι υπεύθυνη για όλα είναι η Μυρτάλη.

Όμως, και ο Χρήστος θα ζητήσει εξηγήσεις από τον συνεργάτη του τον οποίο παράτησε στα κρύα του λουτρού παραμονές του γάμου του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης. Ο επιχειρηματίας έχει χάσει απολύτως την εμπιστοσύνη του στον Αλέξη αφού, την πρώτη φορά που χρειάστηκε να βάλουν τα δυνατά τους για μια εκδήλωση αυτού του μεγέθους, ο άλλος τον κρέμασε. Το αποτέλεσμα είναι ο Χρήστος να διώξει τον Αλέξη από τη δουλειά του, βάζοντας τέλος στο όνειρό του να διακριθεί ως σεφ.

Δείτε σκηνές από το επόμενο επεισόδιο της «Γης της ελιάς» στο Mega: