My Style Rocks: Παρουσιάστρια η Κατερίνα Καραβάτου – τι της ευχήθηκε η Κατερίνα Στικούδη;

01 Δεκ. 2022 - 13:28 | Media
My Style Rocks: Παρουσιάστρια η Κατερίνα Καραβάτου – τι της ευχήθηκε η Κατερίνα Στικούδη;

Στην Κατερίνα Καραβάτου φαίνεται πως καταλήγει ο Σκάι για την παρουσίαση του «My Style Rocks», του fashion reality που τα τελευταία χρόνια απέτυχε να ενθουσιάσει τους τηλεθεατές. 

Ελπίζοντας να εμφυσήσουν νέα ζωή στο brand, οι υπεύθυνοι του καναλιού, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξαν στην Κατερίνα Καταβάτου, μια παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία -και πιο δυναμικό στυλ παρουσίασης-, που διακρίνεται περισσότερο για το χιούμορ της.Η ίδια η Καραβάτου μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει -ούτε διαψεύσει- τις φήμες. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά τη σεζόν που διανύουμε που το όνομά της κυκλοφορεί σε σχέση με κάποιο project.

Η ρεπόρτερ της «Super Κατερίνας» λοιπόν αναζήτησε την Κατερίνα Στικούδη, την παρουσιάστρια του περσινού «My Style Rocks», για να αποσπάσει μια δήλωσή της για τις εξελίξεις.

Η κάμερα βρήκε την Κατερίνα Στικούδη την ώρα που έμπαινε στο Θέατρο Βέμπο μαζί με τον Αντώνη Λουδάρο, για να ετοιμαστούν για την παράσταση του «Άνδρες με τα όλα τους», στην οποία πρωταγωνιστούν.

«Καλή επιτυχία» ήταν η ευχή που έστειλε στην «διάδοχό» της η πολυτάλαντη τραγουδίστρια, μοντέλο και πλέον ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Εγώ, και να ήθελα, δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί είμαι στο θέατρο».

«Πειράζει που δεν έχει σχέση με τη μόδα;» ρώτησε στη συνέχεια η ρεπόρτερ.

«Εγώ θα το κρίνω αυτό;» ήταν η απορημένη απάντηση της Κατερίνας Στικούδη που έσπευσε να αποχαιρετήσει και να τρυπώσει στο θέατρο.

Δείτε το σχετικό βίντεο: