Επικαιρότητα:

GNTM: Αυτήν την αποχώρηση δεν την περίμενε κανείς – Δεν γίνεται!

30 Νοε 2022 - 10:45 | Media
GNTM: Αυτήν την αποχώρηση δεν την περίμενε κανείς – Δεν γίνεται!

Στην τελική ευθεία έχει μπει σταδιακά το GNTM κι οι κοπέλες που βρίσκονται στο διαγωνισμό μειώνονται με ταχύτατους ρυθμούς. Μετά την αποχώρηση της Ειρήνης, την οποία περίμεναν αρκετές συμπαίκτριές της, μία νέα μέρα ξεκίνησε για τα μοντέλα.

 Η model instructor Mary Vitinaros και ο coach Χρήστος Μπίρμπα κατέφτασαν στο σπίτι και προέτρεψαν τα μοντέλα να επιλέξουν ένα ρούχο από τη γκαρνταρόμπα τους, το οποίο, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα μπορούσαν να… πετάξουν. Αυτό τελικά αποδείχθηκε ένα mini – challenge στο οποίο φωτoγραφήθηκαν με ένα νέο, κορυφαίο κινητό, προωθώντας το μήνυμα του δημιουργικού upcycling καθώς και το μότο: «τα σκουπίδια του ενός, είναι ο θησαυρός του άλλου».

Το concept της φωτογράφισης αποχώρησης στο GNTM είχε σχέση με τη βιωσιμότητα στη μόδα. Ανακυκλώσιμα υλικά καθημερινής χρήσης έγιναν μοναδικά ρούχα με τη βοήθεια εννέα καλλιτεχνών, με τα οποία τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν, σε ένα πλαίσιο υψηλής ραπτικής. Τα μειονεκτήματα που μοίρασε η Μαρίτα, δημιούργησαν αρχικά εντάσεις, οι οποίες κατευνάστηκαν μόλις τα κορίτσια χρειάστηκε να δείξουν τις ικανότητές τους ως μοντέλα στη φωτογράφηση. Φαινομενικά καλές φωτογραφίες δεν είχαν τελικά το αναμενόμενο αποτέλεσμα, ενώ άλλες φωτογραφίες απογείωσαν τις διαγωνιζόμενες. Όλα αυτά εν μέσω έντονων διαφωνιών ανάμεσα στους τρεις κριτές Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα για το τι είναι σωστό και λάθος.

 Το μόνο σίγουρο ήταν πως τη χειρότερη φωτογραφία είχε η Γρηγοριάνα, η οποία αποχώρησε από το GNTM προς έκπληξη όλων, καθώς είχε διαγράψει μία εξαιρετική πορεία έως τώρα. Αυτή η εξέλιξη άφησε άφωνες τις συμπαίκτριές της με την Μαρίτα, με την οποία βρέθηκαν στο bottom two, να φωνάζει: «Δεν γίνεται!»